Menu
in

Londra. Suspect arestat în legătură cu uciderea românului Tudor Simionov, în noaptea de Revelion



Un suspect în vârstă de 26 de ani a fost arestat sub acuzația de omor și este în prezent în arestul unei secții de poliție din centrul Londrei, anunță Poliția Metropolitană într-un comunicat.

Poliția face apel în continuare la cei care au fost martori la evenimentul din dimineața zilei de 1 ianuarie să contacteze organele de anchetă. Martorii pot suna direct la biroul care se ocupă de incident, la 0208 358 0300 sau la 101 citând referința 3276 / 1 Jan. De asemenea, pot suna anonim la Crimestoppers: 0800 555 111.

„În timp ce echipa mea a vorbit deja cu un număr de martori, alții urmează să fie chemați. Este de înțeles că unii oameni au părăsit scena imediat după ce au asistat la atac, eventual fără să știe cât de grav era la acel moment. Dar acum, știind că acest lucru a dus la uciderea domnului Simionov și la rănile grave cauzate celorlalte trei victime, ar trebui să se prezinte și să sprijine ancheta”, a anunțat inspectorul-șef Andy Partridge, cel care se ocupă de caz.

„Domnul Simionov și cei doi bărbați răniți lucrau ca personal de securitate pentru o petrecere privată atunci când au fost atacați de un grup de bărbați care încercau să intre acolo”, a mai spus acesta.

Tudor Simionov, în vârstă de 33 de ani, fost campion la canotaj în România, a fost găsit marți, 1 ianuarie, în jurul orei 05.36, rănit grav, la o adresă din Mayfair, centrul Londrei.

În ciuda eforturilor paramedicilor, românul, care locuia în Ilford, estul Londrei, a fost declarat mort la ora 06.05. O rudă de-a sa urmează să îl identifice, iar autopsia sa va avea loc joi, 3 ianuarie.

Alți doi bărbați și o femeie au fost, de asemenea, răniți în timpul altercației. Ei au fost duși la spital, iar rănile nu le pun viața în pericol.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version