in

Londra: Temutul interlop Ghenosu face pe nebunul în închisoare. Ce a fost în stare să facă pentru a întârzia extrădarea sa în România

Aflat în închisoarea de maximă securitate Belmarsh din Londra, interlopul român Florin Ghinea, zis Ghenosu, încearcă să își întârzie extrădarea în România.

Astfel, acesta a înghițit două unghiere, pentru a ajunge în spitalul închisorii, scrie The Irish Sun.


Gardienii închisorii au confirmat că Ghinea a ingerat cele două obiecte metalice, care au fost observate pe un scaner medical.

Ghenosu, în vârstă de 44 de ani, a fost prins de poliția britanică, fiind căutat în România pentru acuzații de omor, trafic de persoane, șantaj și spălare de bani.

Procurorii spun că ar fi forțat mai multe femei să se prostitueze în Dublin, Finlanda și Dubai.

Interlopul român a fost arestat pe 14 august, anul trecut, în timp ce ieșea dintr-o sală de sport din Watford, nordul Londrei și a fost reținut în baza unui mandat european de arestare.

Decizia de amânare a ultimei audieri de extrădare a fost luată pentru a permite examinarea psihiatrică a lui Ghinea și riscul unui suicid, în urma rapoartelor potrivit cărora ar suferi de tulburare de stres post-traumatic.

Reprezentantul autorităților române a declarat că inculpatul a recurs la acest gest extrem pentru a evita extrădarea sa din cauza pedepsei mari pe care o va primi probabil atunci când se va întoarce din România.

Judecătorul însă a decis amânarea judecării procesului pentru investigarea condiției fizice a lui Ghinea.

„Nu sunt medic, dar obiectele ingerate ar putea duce la septicemie sau sângerare internă”, a spus acesta.

El a spus că românul a riscat să moară în arest dacă această problemă nu era observată și a cerut evaluarea psihiatrică a deținutului.

Interlopul Ghenosu, amenințări din închisoarea din Anglia la adresa DIICOT : „Am multe de spus”

Londra. Interlopul Ghenosu, bătut în pușcărie de interlopi sârbiSufocaţi de prea multe de biruri: românii lucrează 169 de zile pe an numai pentru plata taxelor

Român distribuitor de cocaină, arestat în Kent. Lucra în schimburi de 12 ore și primea 1.000 de lire sterline pe săptămână