in

Londra: Uraganul Humberto aduce ploi și inundații. Avertizare meteo pentru acest început de săptămână

Biroul de Meteorologie din Londra a emis un avertizare de ploaie pentru capitala Marii Britanii din cauza uraganului Humberto care va atinge această seară începând cu seara zilei de 23 septembrie.

Astfel, avertismentul intră în vigoare marți, 24 septembrie, la ora 4 dimineața și va fi în vigoare până la miezul nopții, scrie My London.

Avertizarea acoperă cea mai mare parte a Angliei, inclusiv Londra și arată că: „Se așteaptă ploi foarte puternice pe o perioadă lungă de timp, care vor duce la inundații”.

Furtuna tropicală Humberto a lovit Insulele Bermude săptămâna și a produs daune însemnate.

Pentru Londra, meteorologii avertizează că pot exista inundații și pagube produse unor clădiri. De asemenea, este posibil ca nivelul unor râuri să crească și să iasă din matcă.

Sunt posibile întârzieri sau anulări la serviciile de tren și autobuz, iar condițiile de condus vor fi dificile, existând posibilitatea închiderii unor drumuri.


BBC prognozează că va ploua într-una până joi, cu șanse de furtuni noaptea. În ciuda vremii cu turbulențe, temperaturile vor continua să fie ridicate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Unde sunt cele mai mari și cele mai mici chirii din Londra. Zona cu cei mai mulți români, în topul celor mai mari chirii, în funcție de venituri

Care este linia de metrou din Londra unde se petrec cele mai multe agresiuni sexuale