in

Londra: Vapor plin cu turiști s-a ciocnit de Westminster Bridge. Martor: „Un zgomot puternic și oamenii au început să țipe”


Podul Westminster s-a închis temporar după ce un vapor de agrement plină de turiști s-a ciocnit de structura sa.

Feribotul City Cruises a intrat în partea laterală a podului sâmbătă, 6 iulie, în jurul orei 16:00, în timp ce mulțimea înspăimântată a început să țipe, scrie Metro.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului care s-a petrecut chiar în fața Parlamentului britanic, pe râul Tamisa. Poliția Metropolitană a confirmat că Brigada de pompieri din Londra a fost la fața locului. De asemenea, au precizat că incidentul nu a fost legat de un atentat terorist.

Gabby Moran, o martoră în vârstă de 23 de ani, a spus că a crezut că motorul navei nu a pornit, ceea ce a cauzat ciocnirea.

„Personalul de pe navă a spus oamenilor să rămână pe locurile lor, dar odată ce a lovit balustrada de sus a podului, a făcut un zgomot puternic și apoi oamenii au început să țipe. În cele din urmă, nava s-a întors și am văzut că toată vopseaua era luată”, a mai spus ea.

O altă persoană a scris pe Twitter: „Am fost martor că partea de sus a acestui vapor a fost zdrobită și apoi a rămas blocat. Podul Westminster, o nebunie să vezi că oamenii țipă blocați sub pod.”

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a confirmat că podul a fost închis temporar din cauza coliziunii. Nu este încă clar ce a provocat accidentul.

VIDEO – Imagini incredibile: Un român s-a urcat pe un stâlp de iluminat de pe Podul Westminster și s-a aruncat în Tamisa

Ultimele ore ale Andreei Cristea, românca omorâtă în atacul terorist de la Westminster. „Andreea îşi propusese ca anul 2017 să fie cel mai bun an din viaţa ei”
Londra, hoațe de buzunare filmate chiar de victime, videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare

Șofer român de Uber din Colindale, 40.000 de lire sterline din prostituție