in ,

Londra: Violență în vremea pandemiei. Taximetrist român își abuzează fosta soție pentru a o convinge să se întoarcă în țară

O soție traumatizată a sunat la poliție pentru a-și reclama fostul soț care a atacat-o în timpul restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Cristina Coman, în vârstă de 46 de ani, este separată de soțul său, Sorin Alpopi, tot de 46 de ani, din 2019, după 14 ani de căsătorie.

Ea locuiește în Wandsworth, sud-vestul Londrei și a sunat la numărul de urgență 999 când fostul soț s-a întors acolo și a început să o lovească în mod repetat, pe 5 aprilie.

De asemenea, Alpopi i-a șters toate contactele de pe telefon și i-a luat pașaportul, în scopul de a o determina să se întoarcă în România și să aibă casa doar pentru el.

Mituri şi adevăruri despre virusul care ne-a schimbat vieţile. Dacă mă stropesc cu alcool sau clor ucid virușii?

Cheltenham: „Covidiot” de 24 de ani, la pușcărie după ce a scuipat un ofițer de poliție în duminica Paștelui

Cristina Coman a declarat poliției că Alpopi avea nu era la prima astfel de faptă, aceste exercitând asupra ei șantaj emoțional și control în toți cei 14 ani.

Românul a pledat vinovat pentru control sau comportamentul coercitiv într-o relație de familie și atac, la Curtea Magistraturilor din Wimbledon.


Alpopi a primit interdicție să mai intre în Wandsworth sau să ia legătura cu doamna Coman. El își va afla sentința pe 6 mai.

Violența domestică a crescut cu 25% de la luarea măsurilor de blocare în Marea Britanie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

medici

Medicii nu mai pot demisiona, chiar dacă nu li se plătește salariul sau nu au echipamente. Avocat: «Oamenii nu vor putea fi ținuți cu forța»

Marea Britanie: Se fac presiuni pentru redeschiderea școlilor în luna mai. Este „cheia pentru deblocarea forței de muncă”