Loredana Chivu i-a lăsat mască pe fani după ce a apărut așa în Londra. “Cea mai frumoasă ???”, “Superbă”

Loredana Chivu, fosta asistentă TV a făcut publică o poză prin intermediul cărora le-a dezvăluit ce ținută a avut când a mers la cumpărături.

Cu un trup fără imperfecțiuni, Loredana Chivu a îmbrăcat un trening alb cu negru, mulat pe corp la care și-a asortat o pereche de pantofi sport cu talpă înaltă. Loredana Chivu s-a fotografiat astfel în timp ce intra în luxosul magazin Harrods, din centrul Londrei.

Imaginea a fost însoțită doar următorul emoticon: “♠”. Cu părul lăsat pe spate și ochelari de soare negri, diva a fost complimentată de fani, iar unul dintre ei a invitat-o în Stratford.

“Cea mai frumoasă ???”, “Superbă ♥??❤?”, “Hai în Stratford, în cât timp ajungi?” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani.

View this post on Instagram


♠️ #monday #london #positivevibes @mexton_official

A post shared by Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) on

Loredana Chivu (29 de ani) se ocupă cu modellingul, iar în urmă cu câțiva ani, făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos.

În 2006, ea a urcat prima dată catwalk-ul școlii de modelling care i-a aparținut lui Carmen Pleșea. Ulterior, ea a apelat la numeroase operații estetice, care au transformat-o foarte mult. Într-un interviu mai vechi, vedeta a vorbit despre intervențiile făcute în cabinetele medicilor esteticieni.

https://www.instagram.com/p/Bwxpun5gAMM/

„Arătam altfel (n.r.: la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refac periodic”, a declarat Loredana Chivu în cadrul unui interviu oferit în 2016.

Sursa: Cancan

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rezultate îngrijorătoare ale unui sondaj în Marea Britanie: rasismul a crescut după votul Brexit

Vrei să vezi dacă mai ești trecut la o secție de vot DIN ROMÂNIA? Iată unde poți căuta!