Lumea nebunilor! A apărut „provocarea coronavirus”! O tânără linge scaunul de toaletă din baia unui avion

O tânără americană a fost criticată aspru pe rețelele de socializare pentru un videoclip considerat o „provocare coronavirus”, care a devenit deja viral.

Ava Louise, de două ori invitată la o celebră emisiune din Statele Unite și o vedetă în ascensiune pe rețelele de socializare, a postat un videoclip bizar ce a devenit viral pe întreg mapamondul.

Ava Louise a fost criticată pentru postarea sa în timpul pandemiei globale de coronavirus care a dus la 10.000 de morți la nivel global.

În videoclip, care a fost partajat inițial pe platforma TikTok, tânăra de 22 de ani, aspirant influencer din Miami, este filmată în timp ce linge un scaun de toaletă care se află în ceea ce pare o baie de avion.

„Vă rog partajați acest lucru, astfel încât oamenii să știe cum trebuie să fie dezinfectat în mod corespunzător în avion”, a adăugat tânăra la clipul de 6 secunde.

După ce a făcut postarea, mulți alți inlfluenceri au criticat-o asupra, o vedetă de pe Internet cerând chiar arestarea sa.

În ciuda faptului că Louise a etichetat clipul ca fiind o „provocare coronavirus”, se pare că nimeni nu a urmat-o, cel puțin până în acest moment.

Jurnalist britanic infectat cu coronavirus: „Am avut senzația m-a lovit trenul, nu mi-a fost atât de rău în viața mea”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Coronavirus: Numărul deceselor în Mare Britanie a ajuns la 177. Distanțarea socială, singura soluție, spun specialiștii

Premierul Boris Johnson a decis: Puburile, barurile și restaurantele din UK se închid din această seară pentru a preveni răspândirea coronavirusului