in

Manelistul Florin Salam, aproape să fie linșat la o petrecere în Manchester. Momentul a fost filmat

Manelistul Florin Salam, aproape să fie linșat la o petrecere în Manchester

Un chef cu manele și mult alcool, organizat într-un local românesc din Manchester, Anglia, unde invitat special a fost Florin Salam, a fost la un pas să se transforme într-un adevărat măcel.

Petrecerea a început duminică seară, pe 20 februarie, și, cum era unul dintre cele mai așteptate evenimente, sala a fost arhiplină, scrie Spy News.

Când și-a făcut apariția Florin Salam, publicul a fost în extaz, iar mulți au început să consume alcool în exces.

În timp ce Florin Salam cânta la Manchester, înconjurat de petrecăreți, între câțiva interlopi care participau la petrecere a izbucnit un scandal care era să se lase cu victime.

Unul dintre ei a smuls microfonul din mâna lui Florin Salam și i-a provocat pe adversari la „duel”, afară, invocând faptul că acesta un amic ar fi primit un „neveu” (atac pe la spate, pe nevăzute – n.r.).

Brusc, au fost scoase și cuțitele, iar interlopii au încercat să se taie, sub privirile disperate ale celorlalți clienți.

În timp ce cuțitarii erau imobilizați de alți participanți, Salam a fost escortat rapid la mașina aflată în parcarea localului din Manchester. Pentru a-l proteja pe artist, bodyguarzii l-au flancat, iar acesta și-a acoperit fața cu un prosop, pentru a nu fi recunoscut.

VIDEO – Momente penibile cu actorul Jean Claude Van Damme în România. Înconjurat de maneliști care îl filmează cu telefoanele mobile

Nu este prima dată când Florin Salam are parte de asemenea experiențe. Artistul a mai simțit pe pielea lui ce pot face unii interlopi, fiind terorizat practic de membrii clanului Duduianu.

În dosarul respectiv, procurorii au reușit să probeze trei fapte de șantaj comise împotriva lui Florin Salam, în perioada martie 2019 – iulie 2020, după cum urmează: „Duduianu Florin, zis Anaser, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj (data faptei 03.03.2019 – 21.03.2019, persoană vătămată – Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Vențer Nicolae-Mihai, zis Vențer, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la șantaj (data faptei 19.06.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Constantin Nicolae, zis Aramis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, în formă continuată (două acte materiale), 19.06.2020, 25.06.2020-10.07.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam)”.

Comparativ cu celelalte victime din dosar, Florin Salam a scăpat ușor cu șantajul, dacă ținem cont de faptul că unii artiști au fost bătuți și sechestrați. De exemplu, Sofian Văduva, zis Denom, a fost trimis în judecată pentru că l-a șantajat pe Leonard-Mădălin-Octavian Gaftone, zis „Leo de la Kuweit” și l-a sechestrat pe Marian Marin, zis Marinică Nămol”, pe care l-a și tâlhărit, împreună cu Anaser.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 3.7]

Este INVAZIE în Marea Britanie! Nimeni nu este în siguranță, spun specialiștii

Ministrul Apărării din Marea Britanie își umflă mușchii către Moscova: „V-am mai dat un șut în spate și înainte”

Ministrul Apărării din Marea Britanie își umflă mușchii către Moscova: „V-am mai dat un șut în spate și înainte”