in

Marea Britanie: 427 de decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. S-a depășit pragul de 27.000 de morți în Regatul Unit

Marea Britanie a înregistrat, în ultimele 24 de ore, alte 427 de decese din cauza COVID-19, numărul total de morți de la începutul pandemiei fiind de 27.180.

NHS England a confirmat alte 352 de victime ale coronavirusului în spitale. Numărul de decese din alte instituții, precum centrele de îngrijire nu au fost comunicate încă.

Scoția a anunțat astăzi încă 40 de decese, Irlanda de Nord a înregistrat 18, iar Țara Galilor a înregistrat încă 17 – toate cele trei statistici includ și decesele celor care erau în îngrijire la domiciliu.

Medicii au identificat cinci afecțiuni ale pielii legate de coronavirus. Necroza este una dintre ele

Departamentul de Sănătate nu a publicat încă actualizarea oficială zilnică, ce ține cont de toate decesele din afara spitalelor, scrie Daily Mail.

Statisticienii au avertizat că, în prima lună a focarului, nu au fost trecute în actualizările zilnice alte mii de victime.

Numărul scăzut de victime vine după ce premierul Boris Johnson a confirmat aseară, 1 mai, că Marea Britanie a depășit vârful focarului, iar ce a fost mai rău a trecut.

Cel mai mare număr de decese raportate zilnic a fost în urmă cu trei săptămâni, pe 11 aprilie, când au murit 1.096 de pacienți cu COVID-19.

„Ca medic, aş spune să scoatem tancurile pe stradă”. Noua alertă în Italia, unde sunt focarele de virus
Guvernul Boris Johnson stabilește data la care se deschid școlile. Johnson: „Cred că măștile de față vor fi utile”

berea nevândută

O fabrică din UK dăruieşte berea rămasă nevândută odată cu începerea pandemiei