Marea Britanie. Bărbat de 59 de ani, mort după vaccinarea cu AstraZeneca: „Medicii au găsit un cheag de sânge imens”

Sora unui bărbat care a murit din cauza unui cheag de sânge după ce a fost vaccinat cu produsul Oxford-AstraZeneca a spus că este „foarte supărată”, dar totuși crede „cu tărie” că oamenii ar trebui să se vaccineze.

Neil Astles, în vârstă de 59 de ani, a murit duminică, 4 aprilie, după ce a făcut vaccinul Oxford-AstraZeneca, pe 17 martie, a declarat sora sa, Alison Astles, care este farmacistă.

Ea a spus, potrivit Sky News, că medicii de la Spitalul Universitar Royal Liverpool i-au spus că sunt 99,9% siguri că cheagul se datorează vaccinului.

Ea a declarat pentru Sky News că este în „șoc” după moartea fratelui ei.

Cu toate acestea, Alison Astles a cerut oamenilor să se vaccineze în continuare, spunând că vaccinul nu este diferit de administrarea altor medicamente, existând întotdeauna riscuri și beneficii.

„Nu va exista niciodată un medicament care să fie perfect sigur. Nu există”, a spus ea.


Astles a declarat că a decis să vorbească după ce a urmărit conferința de presă condusă de profesorul Jonathan Van-Tam, ofițerul medical adjunct pentru Anglia.

„Încă cred cu tărie că pentru binele mai mare al populației și pentru a salva un număr maxim de vieți, oamenii ar trebui să meargă mai departe și să își facă vaccinul”, a declarat ea.

La aproximativ o săptămână după ce Neil Astles a făcut vaccinul AstraVeneca a început să aibă dureri de cap și greață.

BREAKING NEWS! Vaccinul Oxford/AstraZeneca interzis în Marea Britanie pentru persoanele sub 30 de ani. 19 persoane au murit din cauza cheagurilor de sânge pe creier

A fost dus vineri seara la secția de urgență a Spitalului Universitar Royal Liverpool, unde medicii i-au găsit un „cheag de sânge imens” și a murit duminică.

Sora sa, care este liderul farmaciei la Universitatea din Huddersfield, a declarat că cauza morții fratelui ei nu a fost încă înregistrată oficial de legist.

Potrivit autorității de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie, până la 31 martie au existat 79 de rapoarte de cheaguri de sânge însoțite de un număr scăzut de trombocite în sânge, în Marea Britanie, toate la persoanele care au făcut prima doză de vaccin AstraZeneca.

19 persoane au murit, deși nu s-a stabilit încă o cauză în fiecare caz.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Surrey: Copacii de pe malul Tamisei, tăiați noaptea cu drujba. Poliția este în căutarea făptașului

Îngrijitoare română abuzează o bătrână de 83 de ani cu demență: „O să te ia dracul! F… -te de babă!”