in

Marea Britanie: Copil de 10 ani ucis de un Pitbull. Micuțul nu a avut nicio șansă

Marea Britanie: Copil de 10 ani ucis de un Pitbull. Micuțul nu a avut nicio șansă

Un câine, cel mai probabil din rasa Pitbull american, a ucis un copil de 10 ani, din Marea Britanie, aflat în vizită la un coleg, după ce terminaseră orele la școală.

Cu câteva zile în urmă, animalul mușcase un bărbat care își făcea cumpărăturile într-un magazin din apropiere și atacase un alt copil.

Polițiștii din Caerphilly, Țara Galilor, au intervenit în satul Penyrheol după ce țipetele disperate ale unui copil i-au alertat pe localnici. Din nefericire, au ajuns prea târziu. Băiatul în vârstă de 10 ani nu a avut nicio șansă să scape cu viață din colții bestiei care îl atacase.

Echipajul de poliție a împușcat animalul, un Pitbull american, după care s-a constatat decesul micuțului, potrivit The Mirror. „S-a întâmplat la scurt timp după ce copiii au venit acasă de la școală. Am auzit țipete și strigăte. Este îngrozitor”, povestește un vecin.

Anglia: Bebeluș de doar 12 zile, ucis de câinele familiei. Părinții au fost arestați și acuzați

În fața casei au ajuns în scurt timp peste 12 mașini de intervenție. „Au participat ofițeri, câțiva dintre ei special instruiți cu arme de foc, alături de paramedici de la Serviciul de Ambulanță Galez care au confirmat că un băiețel de 10 ani a murit la fața locului”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției.

„Câinele a fost doborât de polițiști cu arme de foc și niciun alt animal nu a fost implicat în atac”.


Câinele era agresiv și mai atacase oameni

Vecinii au mărturisit, în stare de șoc, că respectivul câine era violent, iar cu doar câteva zile în urmă mușcase un localnic, la magazin, și atacase un alt copil.

Tarjit Sandhu, în vârstă de 67 de ani, lucrează la un magazin din apropiere și susține că animalul a fost adus în zonă recent. O familie s-ar fi oferit să aibă grijă de câine, drept favoare pentru stăpânul acestuia.

„Băiețelul care a murit era în casă cu prietenul lui când a avut loc atacul. Este un câine de luptă, un Pitbull american. (…) Acum câteva zile era legat în fața magazinului în care lucrez, iar un client s-a aplecat să-l mângâie. Câinele l-a mușcat de braț, a fost o mușcătură destul de urâtă”.

Un alt localnic spune că era un câine „masiv” și că s-a „năpustit” recent asupra fiului lor de trei ani. „Nu era un animal de companie – îl scotea pe stăpân la plimbare, nu invers. Era masiv.”


…Marea Britanie: Copil de 10 ani ucis de un Pitbull. Micuțul nu a avut nicio șansă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.8]

Marea Britanie pierde din Brexit de 178 de ori mai mult decât câștigă din noile acorduri comerciale

Marea Britanie pierde din Brexit de 178 de ori mai mult decât câștigă din noile acorduri comerciale

OMS europa iarna grea

Avertismentul OMS pentru Europa: «Vine o iarnă GREA!»