in

Marea Britanie. Crește din nou numărul deceselor. 633 de morți anunțate în ultimele 24 de ore

În Marea Britanie, numărul deceselor cauzate de coronavirus a crescut din nou. De la 360, înregistrate ieri, azi, 28 aprilie, s-a ajuns la 633 de decese, iar cifra totală a urcat la 21.749.

Este posibil însă ca cifra reală a morților să fie cu 55% mai mare.

Anglia a raportat 546 de decese noi, Scoția a înregistrat 70, iar Țara Galilor 17. Irlanda de Nord nu a anunțat încă ultimele cifre, scrie The Mirror.

Totalul zilnic anterior a fost 360 luni și 373  duminică, deși aceste cifre este posibil să fi fost mai mici din cauza decalajului în raportarea morților Covid-19, în weekend.

Familiile membrilor NHS și ale îngrijitorilor din casele de bătrâni uciși de coronavirus, primesc câte 60.000 de lire sterline

Însă există ipoteza că numărul de decese din Marea Britanie ar putea fi cu 55% mai mare, pe fondul noilor statistici care arată că peste 6.500 de decese din cauza coronavirusului au avut loc în afara spitalelor din Anglia și Țara Galilor.

Cele mai recente numere au fost anunțate după un minut de reculegere ținut în amintirea celor peste 100 de oameni din personalul de sănătate și îngrijire care au murit în timpul crizei.


Boris Johnson, prima declarație după ce a reintrat în pâine: „Este prea devreme să relaxăm măsurile, al doilea vârf ar fi un dezastru”

Totalul zilnic de azi este în scădere, de la 797 de decese, vineri și 776 joia trecută.

Un număr de 1.332 de pacienți au murit până acum în Scoția, după ce au fost testați pozitiv pentru coronavirus, a anunțat primul ministru scoțian Nicola Sturgeon.

Ea a spus că 10.721 de persoane au fost testate până acum pozitiv în Scoția, în creștere cu 200 față de 10.521, cu o zi înainte.

Există 126 de persoane la terapie intensivă cu simptome de coronavirus sau COVID-19, 1.754 de persoane sunt în spital cu Covid-19 confirmate sau suspecte.

După ce a anunțat cifrele, Sturgeon a spus că guvernul scoțian recomandă purtarea măștilor în public, în „circumstanțe limitate”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român din Anglia, voluntar pentru testarea tratamentelor împotriva coronavirus: „M-am gândit la familia mea și la oamenii din spitale care așteaptă o speranță”

Leeds: Român de 14 ani amenință cu un cuțit personalul și clienții unui magazin de electronice