in ,

Marea Britanie. Familie distrusă de coronavirus: Tatăl, mama și fiica au murit în decurs de două săptămâni

O familie întreagă din Marea Britanie a fost devastată de coronavirus. Tatăl, de 84 de ani, soția sa, de 82 de ani și fiica în vârstă de 62 de ani s-au stins în două săptămâni.

Keith și Jean MacVicar din Burton-on-Trent, Staffordshire au murit din cauza bolii, iar după două săptămâni, fiica lor, Jayne, a prezentat simptome.

Fratele ei mai mic, Richard, în vârstă de 60 de ani, a descris bătălia cu boala pe Facebook, chemând prietenii să se roage pentru recuperarea lui Jayne.

Din păcate, Jayne a murit sâmbătă, 11 aprilie, din cauza aceluiași virus care i-a răpus de curând părinții. „Este regretabil să spun că Jayne a pierdut lupta pentru viață. Cel puțin avem confortul să știm că este din nou cu mama și tata. Să-ți pierzi jumătate din familie în decurs de două săptămâni este ca și când cineva m-a tăiat și mi-a luat inima”, a mai spus bărbatul.

Înainte de moartea ei, Jayne, fost analist criminalist la Poliția Staffordshire, postase pe Facebook mai multe mesaje prin care îndemna prietenii să se supună măsurilor de distanțare socială.

Chiar și-a schimbat poza de profil cu una care scria: „Rămâneți acasă, puteți salva vieți”.


Bărbat întors din Anglia, răpus de virus la 41 de ani: «Şi-a luat special o maşină ca să nu vină cu avionul»

Familia se confruntă acum cu trei înmormântări, Richard spunându-le prietenilor: „Este ca un film de groază pentru noi”.

Nu se știe dacă părinții și fiica lor au avut condiții de sănătate subiacente.

Decesele au venit în condițiile în care numărul britanicilor morți din cauza coronavirusului a crescut la peste 10.000 ieri, 12 aprilie.

Încă 737 de oameni și-au pierdut viața, ceea ce a adus numărul total de victime până la 10.612 în duminica Paștelui.

Doar Statele Unite, Franța, Italia și Spania au trecut oficial pragul de 10.000 de morți, făcând Marea Britanie una dintre cele mai afectate țări de pe planetă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce au făcut britanicii în ziua în care numărul deceselor a depășit 10.000: Au ieșit la plimbare pe biciclete și la plajă.

Marea Britanie. Sute de mii de vârstnici sunt în pericol în casele de bătrâni. 12 pensionari au murit într-o reședință din Durham