in

Marea Britanie: L-a măcelărit și i-a ținut cadavrul în pod timp de opt luni

Crimă oribilă în Marea Britanie. Un bărbat și-a măcelărit furnizorul de droguri, apoi i-a ascuns cadavrul în pod. Ucigașul a locuit nestingherit alături de soție și cei trei copii în casa unde trupul fără suflare al tânărului de 17 ani stătea de 8 luni, când a fost descoperit.

Regatul Unit a fost cuprins de câțiva ani de un val de crime care au obiect traficul sau consumul de stupefiante, iar ultimul episod a fost descoperit recent în Enfield, nordul Londrei.

Un spălător pe geamuri de 37 de ani a fost arestat după ce s-a descoperit că trăia de opt luni cu un cadavru în stare de descompunere în podul casei. Gary Hopkins își oferise locuința traficantului Abdi Ali pentru a o folosi drept cartier general, dar la mijlocul lunii decembrie între cei doi a izbucnit un conflict.

Hopkins și-a lovit victima cu un ciocan în cap, după care i-a hăcuit corpul cu un cuțit cu lama de 16 centimetri.

Chiar dacă locuia în casă cu soția și cei trei copii, criminalul nu a avut nicio reținere să ascundă cadavrul în podul casei, acolo unde l-a și lăsat să se descompună timp de opt luni, până când a fost descoperit de autorități.

Românul care și-a ucis soția cu 12 lovituri de cuțit i-a trimis un SMS soacrei sale imediat după crimă: „Îmi pare rău”
I s-a confiscat Mercedesul cu care venise în România. Era furat din Marea Britanie

Londra: Urmează două luni cu temperaturi ridicate și multe zile însorite