in

Marea Britanie: Român de 27 de ani, găsit mort în locuința sa. La ce concluzie au ajuns autoritățile

Un român de 27 de ani s-a stins din viață, în Marea Britanie, iar familia sa încearcă să strângă bani pentru a-l aduce acasă.

Marian Condurachi avea doar 27 de ani și și-a găsit sfârșitul în apartamentul său din orașul Worthing, Marea Britanie.

Colegii lui Marian sunt cei care au sesizat autoritățile din Marea Britanie, după ce bărbatul nu mai venise la muncă de două zile. Aceștia au observat lipsa românului, care nu răspundea la telefon, și s-au gândit să sesizeze polițiștii. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde l-au găsit pe bărbat fără suflare, scrie wowbiz.ro.

În urma cercetărilor, românul ar fi murit din cauze naturale. Pe trupul neînsuflețit al acestuia nu au fost găsite urme de violență.

Familia lui Marian cere acum ajutor, pe rețelele de socializare, pentru a putea să-l aducă pe Marian acasă. Apropiații românului au demarat o strângere de fonduri: „Let’s take Marian home!”

Tânăr român mort într-un accident auto în Anglia. Sora sa face dezvăluiri: „Parcă vorbeau despre un animal mort, nu despre o ființă umană”

„Viața este atât fragilă, atât de repede se stinge, mai repede decât flăcăruia unui chibrit atins de vânt. Dragul și iubitul nostru Marian s-a stins din viață la doar 27 de ani, în orașul Worthing din UK, acolo unde locuia de 5 ani de zile. A murit in somn ca urmare a unei afecțiuni medicale, afecțiune care era in curs de investigare.”

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens familiei și prietenilor. În aceste clipe atât de grele, familia are nevoie de sprijin financiar pentru a-l aduce pe Marian acasă și a-l comemora așa cum se cuvine. Haideți să ne unim cu toții în ultima lui călătorie spre casă! Dumnezeu să te ierte, Boss, și drum lin spre îngeri!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a strângerii de fonduri.
REZULTATELE FINALE ale votului din străinătate. Cum a votat diaspora la aceste alegeri parlamentare?

Efecte cumplite asupra României în cazul unui Brexit fără acord, 12.000 de români rămân șomeri imediat