in

Mesaj din partea Poliției Transporturi britanice pentru londonezi: „Evitați transportul public cu orice preț!”

Poliția Transporturi din Marea Britanie (BTP) a dat publicității un comunicat de presă în care le spune londonezilor că „trebuie să se obișnuiască cu un nou mod de a călători”.

Poliția cere publicului să evite transportul public „cu orice preț” dacă este posibil.

După ce guvernul a anunțat că unii angajați se pot întoarce la birou dacă nu pot lucra de acasă, dar să încerce să nu folosească transportul public.

Cu toate acestea, a doua zi după anunțul lui Boris Johnson, mulți oameni au plecat spre locurile de muncă, aglomerând metrourile și autobuzele din Londra.

BTP subliniază că cei care nu au nevoie să călătorească cu trenul sau cu metroul trebuie să rămână acasă sau să găsească alte moduri de transport.

Cei care nu pot evita să folosească serviciile de metrou sau tren din Londra sunt sfătuiți să acorde cât mai mult timp posibil călătoriei.


Responsabilii TfL, speriați de afluxul de oameni din trenuri: „Purtați măști de protecție și mențineți distanțarea”

„Mesajul este clar – toată lumea ar trebui să evite transportul în comun dacă este posibil”, a declarat Sean O’Callaghan, reprezentant al Poliției Transporturi.

„Nu trebuie să subestimați imensa provocare logistică cu care se confruntă industria feroviară și personalul ei. Se iau măsuri suplimentare pentru a ne asigura că oamenii rămân în siguranță, inclusiv distanțarea socială și menținerea la minimum  a supraaglomerării”, a mai spus Sean O’Callaghan.

„Acest lucru înseamnă că toată lumea va trebui să se obișnuiască cu un nou mod de a călători”, a mai menționat responsabilul BTP.

Transport for London (TfL) a avertizat, de asemenea, călătorii să nu se aștepte să găsească aceeași rețea de transport cu care sunt obișnuiți.

Celor care merg cu transportul în comun și se cere să poarte mască de protecție de acum încolo.

Pasagerilor li s-a cerut, de asemenea, să se spele pe mâini înainte de a călători în călătorii.

Premierul Conte le dă o veste bună italienilor: «Nu ne vom petrece vara în balcoanele noastre, lăsând frumuseţea Italiei în carantină»

O’Callaghan a adăugat: „În conformitate cu îndrumările guvernamentale, este posibil să vedeți ofițerii noștri care poartă măști atunci când sunt în patrulare. Le vor purta atunci când ei consideră că este necesar – de exemplu în spații închise, unde distanțarea socială nu este întotdeauna posibilă.”

„Responsabilitatea de a menține în siguranță pe toată lumea este a tuturor”, a mai declarat oficialul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

la Ţăndărei

Bucurie mare la Ţăndărei, după ieşirea din carantina totală: «Aștept să se dea drumu’ la avioane și am și plecat»

O angajată a căilor ferate britanice a murit de Covid, la două săptămâni după ce a fost scuipată de o persoană care pretindea că este infectată