in

„Mica Românie” din nordul Angliei. Localnici: „Prețurile caselor au scăzut la jumătate din cauza infracțiunilor”

Localnicii din Leigh, o zonă ce face parte din Greater Manchester, se plâng de comportamentul unor români care s-au mutat acolo.

Ei au trimis scrisori publicației locale Leigh Journal, în care arată că prețurile la locuințe au scăzut din cauza infracționalității din Leigh West, cartier care a fost poreclit „Little Romania” (Mica Românie).

Un locuitor spune că a cumpărat o proprietate acolo în urmă cu nouă ani, iar prețul locuinței a scăzut la jumătate din cauza bandelor care au creat o zonă prin care nu se poate trece, plină de hoți de buzunare, gunoaie și pereți acoperiți de graffiti.

Un altul spune că numărul faptelor antisociale a crescut de la sosirea multor oameni din Estul Europei. El reclamă faptul că a avut probleme cu bandele de români din zonă. „În unele case cu două dormitoare locuiesc mai mult de 20 de persoane”, se plânge localnicul.

El mai spune că cei care nu se comportă civilizat ar trebui pur și simplu alungați.

 

Într-o altă scrisoare trimisă către Leigh Journal, un locuitor din Little Romania se arată preocupat de expansiunea comunității de romi. Și acesta spune că nimeni nu mai vrea să cumpere o casă în zonă și crede că politicienii locali vor să distrugă zona în mod intenționat pentru ca prețurile să scadă.

Jale mare în UK! Romii din Țăndărei nu vor să plece acasă după Brexit

Nottinghamshire. Robini „Huzi” mioritici amenință oameni în Pădurea Sherwood

Zeci de români locuiesc în mașini, pe străzile Londrei: „E mai bine decât în România”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Noi proceduri vamale pentru firmele care importă şi exportă mărfuri pe teritoriul UE

Două femei din Partidul Conservator se luptă pentru funcția de prim ministru