in

Ministerul de Interne a oprit campania „camionetelor rasiste”

Guvernul Marii Britanii a confirmat că nu va mai continua campania împotriva imigranților prin utilizarea sloganului considerat rasist „Plecați acasă sau veți fi arestați”, inițiată în Brent, zona cu cei mai mulți români din Londra, se arată în Brent & Kilburn Times.

Ministerul de Interne a trebuit să răspundă în urma acuzațiilor de rasism după ce au fost primite plângeri pentru camionetele care afișau sloganul amintit în Brent , Barking and Dagenham , Redbridge , Barnet , Ealing și Hounslow.De altfel, chiar Ministrul de Interne, Theresa May, a recunoscut deficiențele programului atunci când s-a adresat parlamentarilor și a confirmat că nu intenționează să îl extindă în întreaga țară, scrie The Voice.


Imigranţii primesc SMS-uri de la Home Office. Li se cere să părăsească Marea Britanie

May a mai declarat că au fost critici care au comparat sloganurile de pe camionetele de la Interne cu cele rasiste utilizate de Frontul Național în anii 1970, dar că a avut ca rezultat întoarcerea acasă a unor imigranți. De cealaltă parte, presa a atenționat că un singur imigrant a fost convins să plece din Marea Britanie de această campanie.

„Camionetele rasiste” ale lui Cameron, sub anchetă

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne a declarat că May nu a fost convinsă de rezultate și drept urmare nu va continua programul.

Autoritatea pentru Standarde de Publicitate a primit a primit 224 de plângeri cu privire la camionete, inclusiv din partea unor grupuri care reprezintă imigranții din Marea Britanie, cadre universitare juridice și din partea lordului Lipsey, unul dintre veteranii laburiști.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Diaspora din Roma, solidară cu Marşul pentru Basarabia

14 caravane ale nomazilor au ocupat parcarea unui spital. Romii spun că sunt în vacanță