Menu
in

Ministrul Sănătății din Marea Britanie, testat pozitiv pentru coronavirus

Ministrul Sănătății din Marea Britanie a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Matt Hancock a confirmat că s-a infectat, la o oră după ce premierul Boris Johnson a ieșit public și a spus că este bolnav de COVID-19.

Noile informații pot stârni panică în condițiile în care guvernul este în haos, existând posibilitatea ca și alți miniștri să fie infectați.

Însă premierul insistă că nu este nevoie ca alți miniștri și funcționari să fie verificați dacă nu încep să prezinte simptome.

În această dimineață, primul ministru Boris Johnson a declarat că are coronavirus. Directorul medical Chris Whitty l-a sfătuit să facă un test după ce a făcut temperatură și tuse, ieri după-amiază.

Criza coronavirus în UK: Alți miniștri britanici ar fi putut fi infectați de premierul Boris Johnson

Breaking News!!!! Premierul Boris Johnson, testat pozitiv pentru coronavirus

Johnson spune că are doar simptome „ușoare” și va continua să conducă operațiunile de luptă împotriva coronavirus prin video-conferință.

Premierul va rămâne la reședința sa de unde a prezidat o întâlnire a „Cabinetului de război” azi-dimineață.

După câteva ore, și ministrul Hancock a dezvăluit că are și virusul. „Am fost testat pozitiv. Din fericire, simptomele mele sunt ușoare și lucrez de acasă unde sunt în autoizolare ”, a spus el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version