in

Mircea Badea, arestat la Londra. Ce i s-a întâmplat vedetei Antena 3 pe aeroport…

Mircea Badea a făcut declarații șocante în emisiunea pe care acesta o prezintă, „În gura presei” de la Antena 3.

Vedeta de televiziune a dezvăluit cum a fost arestat în Anglia, în urmă cu mai mulți ani.

Mircea Badea a mărturisit cum a fost ridicat de trupele de intervenție, în urma unei erori. Mai mult, se pare că din această cauză, el s-a confruntat mult timp după acest episod, cu probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie.

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

Mircea Badea, încă un atac la diaspora: „Cetățenii de categoria I sunt în diaspora”

După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră.

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă întorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…”, a povestit Mircea Badea, potrivit CIAO.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 1.6]

Dezastru în Spania după decizia Marii Britanii de a nu o introduce pe lista verde. Ce sumă imensă pierde această țară din cauza pandemiei

Marea Britanie aprobă serul Pfizer pentru copiii între 12 și 15 ani