Mircea Badea, încă un atac la diaspora: „Cetățenii de categoria I sunt în diaspora”

Mircea Badea a explicat în stilul său caracteristic, pe pasa cu “Sinteza zilei” de la Antena 3, că românii se împart în mai multe categorii, în funcție de beneficiile pe care le obțin de la statul român.

“Românii se împart în trei categorii: cetățenii de categoria I sunt în diaspora. Cetățenii din categoria a II-a sunt cei care trăiesc în interiorul granițelor și plătesc impozite. Cetățenii de categoria a II-a sunt și ei împărțiți în două subcategorii: fraieri și șmecheri.

În cazul șmecherilor am identificat eu cel puțin trei subdiviziuni ale șmecherilor: studenții, IT-știi și magistrații”, a spus Mircea Badea, potrivit Mondonews.

Mircea Badea a avut mereu obsesia că românii din străinătate nu plătesc impozite. În 2015 afirmațiile sale au revoltat întreaga diaspora, la Antena 3, în emisiunea Sandrei Stoicescu, afirmând că românii din afară „nu fac nimic pentru țară”.

Realizatorul TV a mai spus că românii din afara granițelor “și-au luat țara înapoi” pe banii plătitorilor de impozite din România.

“Având în vedere că sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, aşa, mă gândesc dacă cei care spun că şi-au luat ţara inapoi nu plătesc şi impozite sau şi-au luat ţara înapoi pe banii altora. Şi am pus exact întrebarea asta… dar cei care şi-au luat ţara înapoi, aşa zic ei, nu am zis eu, plătesc şi impozite sau şi-au luat ţara înapoi pe banii mei şi ai tăi şi ai ăstora care plătim impozite?

Că dacă ţi-ai luat ţara înapoi pe banii altora nu prea e în regulă, zic eu. Să mai spui că ţi-ai luat ţara înapoi, taci dracu’ din gură, zic eu. (…)”.

Pe pagina sa de Facebook, Badea a postat următorul mesaj: “Sunt un erou. Ii trimit bani lu’ mama in tara. Doresc sa fiu pupat in fund si divinizat pentru ca-i trimit bani lu’ maaamaaa. P.S. Hai siktir!”.

VIDEO – Mircea Badea, un nou atac la diaspora: „Votul la distanță e ca sexul la distanță! O BAZACONIE!”

Mircea Badea jignește românii din diaspora: „Trimit bani în țară ca să își ia rudele lor biscuiți. Hai siktir!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Orlando Teodorovici revine la vechea obsesie: «Studenții să lucreze în România un număr de ani după terminarea facultății»

Turiştii străini, tot mai nemulțumiți de România: «Sunt gropi multe, iar oamenii aruncă gunoi din mașini pe jos»