in

Miting anti-vaccinare la Londra. Mii de persoane au ieșit în stradă acuzând o „farsă pandemică”

Câteva mii de persoane au manifestat în mai multe locuri din Londra, în weekend, împotriva vaccinărilor anti-Covid, a restricțiilor și a pașapoartelor de vaccin.

Unii dintre manifestanți au încercat să invadeze centrul comercial Westfield din White City, în timp ce câteva sute de persoane s-au strâns sâmbătă, 29 mai, în Piața Parlamentului.

Videoclipurile de pe Twitter arată o mulțime care vrea să intre în centrul comercial Westfield – în ciuda încercărilor poliției de a bloca o intrare.

Jurnalistul Damien Gayle a raportat pentru ITV că protestatarii au fost scoși din zona comercială după aproximativ 20 de minute, de polițiști cu bastoane. El a spus că nu a văzut pe nimeni lovit sau arestat.

Protestatarii, înconjurați de polițiști, au continuat apoi marșul către parcarea centrului comercial.

Între timp, alte sute de protestatari au manifestat în Piața Parlamentului.


Mulți au susținut că pandemia de coronavirus este o farsă, în timp ce alții au protestat împotriva pașapoartelor de vaccin.

Au fost ridicate pancarte pe care scria: „Corpul meu, alegerea mea”.

Mai multe persoane au declanșat bombe fumigene, iar una a lansat un foc de artificii.

Un protestatar anti-lockdown, care nu și-a dat numele, a declarat că protestează „pentru că vreau să fie liber și pentru că guvernul ne minte”.

Londra. Arestări la mitingul anti-lockdown de sâmbătă. Mii de persoane au manifestat în Hyde Park

O femeie a spus că a participat la protest deoarece presa „minte”.

S-a mai scandat: „Copiii noștri nu sunt cobaii voștri”, „NU pașapoartelor de vaccinare!”, „Corpul meu, alegerea mea!”, „Noi NU ne dăm consimțământul” la vaccinare, „Ne-testate, nu mersi!”, „Variantele virusului sunt tactici de înfricoșare menite să vă facă să acceptați injecția”, „Farsă pandemică”.

În timp ce unele publicații au scris că la protest au fost câteva sute, poate mii de persoane, pe rețelele de socializare se vehiculează că ar fi participat un milion de oameni, marșul întinzându-se pe o distanță de 6,5 kilometri.

„Mișcarea se dezvoltă rapid, acumulând tot mai mulți cetățeni pe măsură ce crește lista minciunilor, înșelăciunilor, escrocheriilor, falsurilor și eforturilor de terorizare ale guvernului. Dacă lucrurile continuă în acest fel, dacă guvernul nu devine cinstit și corect, arhitecții acestui atac asupra națiunii vor descoperi că nu le-a mai rămas nici un prieten” printre cetățeni, a declarat Steve Cook, unul dintre participanții la protest.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]

Mai mulți români care zburau spre Londra au prezentat teste COVID false la îmbarcarea în avion

Tot mai mulți solicitanți de azil ajung peste Canalul Mânecii în Marea Britanie. Ministerul de Interne dă vina pe francezi