Anglia: Moare la 34 de ani, infectat cu COVID-19. Nu credea în virus și a refuzat să se imunizeze

Un bărbat de 34 de ani, din Anglia, a murit infectat cu COVID-19, după ce mărturisise că nu crede în eficiența vaccinurilor anti-coronavirus. În timp ce era în spital, în stare gravă, el i-a spus medicului și prietenilor săi că și-ar dori „să poată da timpul înapoi” pentru a se vaccina.

Matthew Keenan, în vârstă de 34 de ani, le-a spus prietenilor săi că regretă că a refuzat vaccinul împotriva COVID-19, după ce a fost internat și a fost pus în comă indusă la începutul acestei luni.

Medicii nu au putut însă să îi salveze viața. El a fost de acord ca medicul său împărtășească povestea sa, scrie The Sun.

Leanne Cheyne, medic la Bradford Royal Infirmary, a postat pe Twitter o fotografie cu Matthew conectat la masca de oxigen, în spital.

„Matthew a fost de acord să împărtășesc povestea lui”, a scris Leanne.

„34 de ani, antrenor și tată. Sceptic în ceea ce privește vaccinarea, până când s-a infectat cu COVID. Cei mai bolnavi pacienți ai noștri sunt nevaccinați și sub 40 de ani.  Matthew luptă pentru viața lui … salvează-ți-o pe a ta”, a mai scris la acea vreme medicul.


Secțiile de terapie intensivă din Marea Britanie se umplu cu bolnavi de COVID

Matthew spunea că simptomele l-au făcut să simtă că a fost „lovit de un camion”, cu febră și frisoane.

El a adăugat că spatele îl durea foarte tare și a încheia postarea scriind că este făcut bucăți și că „COVID este real”.

Un bun prieten de-ai lui Matthew a spus: „Pe măsură ce starea lui se înrăutățea, a spus că și-ar fi dorit să fi se vaccineze. Nu-mi vine să cred că s-a dus, a fost cel mai simpatic băiat pe care l-am întâlnit vreodată. Majoritatea oamenilor au unul sau doi prieteni buni, el avea 20 de prieteni buni”.

„A avut cea mai mare inimă și i-a tratat pe toți ca și cum ar fi fost familia lui. Nu erau mulți ca el. Îi plăcea să se distreze, era viața și sufletul fiecărei petreceri. Multora le va fi dor de el”, a spus prietenul Billy Brown, potrivit The Sun.

El a mai menționat că, atunci când a luat virusul, toată lumea credea că Matthew va trece peste boală, fiind un „luptător și un supraviețuitor”. Billy Brown a adăugat: „Cu toții am crezut va trece peste asta. Apoi a fost pus în comă și ne rugam cu toții pentru el. Am crezut că este un luptător, un supraviețuitor. Sunt un om mare și puternic, am pierdut oameni până acum, dar nu am plâns niciodată atât de mult, așa cum am făcut azi.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Londra: Autoritățile nu au crezut-o, așa că și-a făcut singură dreptate. Vecinul pedofil de 77 de ani îi abuzase sexual fiul

Sfârșitul pandemiei este mai aproape decât credeam. Ce spune un reputat om de știință din Londra