in

Model britanic răpit la Milano. Răpitorul: „Am fost amenințat de un grup de ROMÂNI din Birmingham”
Polonezul acuzat că a răpit-o pe Chloe Ayling, un cunoscut model britanic în vârstă de 20 de ani, susține că a fost amenințat de un grup de români din Birmingham. Lukasz Herba a încercat să o vândă pe Chloe pe Internet pentru suma de 270.000 de lire sterline.

Acum, polonezul susține că suferă de leucemie și că cei cu care a complotat sunt români, care ar fi condus, de fapt, întreaga operațiune, scrie Daily Mail care citează surse din Poliția britanică.

Modelul britanic a fost ținut captiv de o bandă din Italia, scrie BBC, iar avocatul său a declarat că urma să fie vândută în Orientul Mijlociu „pentru servicii sexuale.”

Se presupune că Chloe Ayling a fost răpită de o bandă care se numește Black Death, fiind ținută captivă timp de 5 zile.

Ea a susținut că a fost atacată de doi bărbați, drogată cu ketamină și răpită, aparent pentru a fi vândută în urma unei licitații on-line.

Se presupune că răpitorii au încercat să o vândă, dar au cerut și agentului acesteia să plătească o răscumpărare. Ea a fost văzută în compania polonezului acuzat acum de răpire în timp ce se afla la cumpărături, dar a declarat că a mers sub amenințarea cu moartea.

„Ea a crezut că cea mai bună idee ar fi să se fie drăguță cu răpitorul ei, din cauză că acesta i-a spus că vrea să o elibereze “, a declarat avocatul victimei.

Investigațiile asupra cazului sunt efectuate de autoritățile din Italia, Polonia și Regatul Unit.

Poliția italiană a anunțat că fata a fost transportată într-o mașină într-o casă din Borgial, la nord-vest de Torino, unde a fost încătușată timp de șase zile într-un dormitor, de un pat din lemn.

A fost eliberată în cele din urmă, după care a fost dusă la consulatul britanic din Milano, spun oficialii italieni.

Ofițerii au declarat că l-au arestat pe Lukasz Herba, cetățean polonez, care locuiește în Oldbury, West Midlands, în legătură cu acuzațiile de răpire.

„Ursul Carpatin”, condamnat pentru carduri false. În Marea Britanie este acuzat de răpire, sechestrare, şantaj şi vătămare corporală

Acuzații grave în Marea Britanie. Soția lui Adamescu jr.: „Autoritățile române au vrut să mă răpească de pe o stradă din Londra”

Kent: român acuzat de răpirea a două femei

 
Studiu. Cauza votului pro-Brexit: Britanicii nu au studii superioare

Tragedie. A murit în timp ce traversa înot Canalul Mânecii