in

Morgă temporară pentru 12.000 de corpuri pe aeroportul Birmingham

Un spațiu mortuar temporar destinat celor care vor deceda din cauza coronavirusului care va putea primi până la 12.000 de cadavre este construit în aeroportul Birmingham.

Inițial, spațiul va putea găzdui 1.500 de morți, după care se va extinde pentru a putea primi până la 12.000 de cadavre, în cazul celui mai rău scenariu, potrivit Sky News.

Sir Simon Stevens, directorul executiv al NHS, a confirmat că Centrul Național de Expoziții Birmingham și Centrul de Convenții din Manchester vor fi transformate în spitale temporare.

Centrul ExCel din Londra este deja transformat într-un spital temporar cu 4000 de paturi, din cauza pandemiei de COVID-19.

Coronavirus, ultimele cifre: Numărul morților din Marea Britanie a depășit 1.000. 260 de decedați în ultimele 24 de ore

Coronavirusul, mult mai contagios decât o gripă normală. Un infectat ar putea contamina alți 59.000 de oameni

Lucrările la morga temporară din Birmingham au început și se preconizează că ar putea găzdui în cele din urmă toate decesele din West Midlands, inclusiv cele care nu au legătură cu coronavirus, întrucât morgile regionale se pot închide pentru ca personalul să poată lucra la noua facilitate.

Poliția din West Midlands a anunțat că este „vital ca facilitățile să existe, pentru a ne asigura că oferim cea mai mare demnitate și respect în orice moment celor care mor în urma acestei boli”.


Reprezentanții poliției au mai adăugat că se va face tot ce este posibil pentru ca tuturor celor decedați să li se asigure servicii religioase.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coronavirus, ultimele cifre: Numărul morților din Marea Britanie a depășit 1.000. 260 de decedați în ultimele 24 de ore

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru: Ne aşteptăm ca încă 200.000 de români să revină în ţară, până la Paște