Muncitorii sezonieri de la ferma cu focar de COVID-19 au fost prin mai multe magazine înainte să fie testați pozitiv

Muncitorii de la ferma AS Green and Co din Herefordshire unde există un focar de COVID-19 au fost la Primark, Morrisons, Iceland și la un magazin românesc din zonă, înainte să fie testați pozitiv și există posibilitatea să fi infectat în mod involuntar alți cumpărători.

Potrivit The Mirror, 74 de angajați de la ferma de legume au fost testați pozitiv la coronavirus, iar 200 de persoane sunt acum obligate să se izoleze în containerele în care locuiesc.

Anunțul despre călătoria la cumpărături a muncitorilor infectați au stârnit temeri că aceștia ar fi putut răspândi în mod involuntar virusul.

Focarul Covid-19 a apărut chiar în timpul sezonului de recoltare, când muncitorii locuiesc pe amplasamente provizorii la granița Herefordshire-Worcestershire.

Ferma este specializată în cultivarea broccoli și fasole.

28 de lucrători agricoli români de la ferma din Herefordshire, infectați cu COVID-19


Ferma s-a închis pentru toți vizitatorii, dar Autoritatea de Sănătate Publică a anunțat că „este foarte puțin probabil ca Covid-19 să poată fi transmisă prin alimente sau ambalaje alimentare”.

Consiliul Herefordshire le aduce alimente și consumabile esențiale celor care au intrat în carantină.

Cu toate acestea, trei lucrători, dintre care unul infectat, au fugit de la fermă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

teoria conspirației

Tot mai mulţi pacienţi refuză tratamentele şi pleacă din spitale. Medicii sunt disperaţi: «Ne putem lupta cu boala, dar nu putem lupta cu teoriile conspirației»

Marea Britanie: Acoperirea feței, recomandată în toate locurile publice, inclusiv la locul de muncă