in

Nardi Gladiatoru și fratele său, Jessie, căutați pentru uciderea lui Sorin Brăileanul

Poliția Metropolitană a dat publicității fotografiile a doi bărbați căutați pentru asasinarea cu brutalitate a lui Săndel Șerbu, zis Sorin Brăileanul. Acesta a fost găsit într-o baltă de sânge după ce a fost bătut de mai mulți atacatori cu bâte de baseball.

Crima s-a petrecut în Ilford, pe data de 12 noiembrie, în fața unui club românesc de manele.

Șerbu a murit la spital, la două ore după ce a fost găsit de poliție.
Polițiștii au făcut deja mai multe arestări și au pus sub acuzare două persoane. La acest moment, sunt căutați doi cetățeni români, în legătură cu crima din Ilford.

Răzvan Stoica, de 26 de ani, cunoscut sub numele de Răzvan Vlăgescu sau „Jessie” și Araman-Nardi Stoica, de 24 de ani, cunoscut sub numele de Nardi Gladiatoru, sunt căutați de poliție pentru asasinarea lui Sorin Brăileanul.

„Trebuie să vorbim cu acești bărbați în legătură cu uciderea brutală a lui Săndel. Am făcut mai multe arestări și am acuzat două persoane, este important să îi identificăm pe Răzvan și pe Araman-Nardi. Îndemn pe oricine îi cunoaște sau știe unde ar putea fi, să apeleze imeiat poliția”, a declarat Paul Considine, de la comandamentul pentru omucideri și crime majore.

Ambii bărbați frecventează zonele Redbridge, Newham și Barking.

Oricine îi recunoaște sau știe unde se află să contacteze imediat poliția la 999.

Dacă aveți orice informații care pot ajuta poliția cu investigația, vă rugăm să sunați la la 020 8345 3734. Alternativ, puteți suna anonim la Crimestoppers: 0800 555 111.

Luptătorul Cristian Popa, fost cadru militar și combatant în Legiunea Străină,  a fost unul dontre cei mai buni prieteni ai lui Sorin Brăileanu. Popa a dezvăluit că, în noaptea crimei, Sorin Brăileanu a fost la un club londonez împreună cu doi oameni în care avea mare încredere, cunoscuți în lumea interlopă sub numele de Nardi Gladiatoru și Cătălin Grasu.

În realitate, cei doi l-ar fi vândut unei bande rivale, care îl căuta să-l omoare. Acesta spune că Brăileanu a stat în localul respectiv circa 30 de minute, după care a plecat, însoțit de cei doi, cu o mașină, a scris spynews.

Suspect român arestat în legătură cu uciderea interlopului Șerbu din Ilford. Cum a ajuns pe mâna poliției

Răzbunarea, ipoteză în cazul morții lui Sorin Șerbu, zis „ Brăileanul ”. Ar fi avut o altercație la Londra cu un boxer din Iași

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ambasadorul Dan Mihalache: „Cazurile de hărțuire administrativă împotriva românilor trebuie să fie semnalate”

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, despre Brexit: „Este o oportunitate pentru România”