in ,

News Alert! Român infectat cu coronavirus, decedat în Marea Britanie

Un cetățean român infectat cu coronavirus a decedat în Marea Britanie.

Încă trei cetățeni români infectați cu noul coronavirus au murit în străinătate, în Franța, Italia și Marea Britanie, numărul total al deceselor românilor din afara granițelor, din cauza COVID-19, ajungând la 11, arată Grupul de Comunicare Strategică (GCS), citat de Agerpres.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 11 cetățeni români aflați în străinătate, 8 în Italia, 2 în Franța și unul în Marea Britanie, au decedat, precizează sursa citată.

Criza coronavirus: În Marea Britanie s-au înregistrat mai puține decese decât în ziua precedentă. Numărul morților a ajuns la 465

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 59 au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 44 – în Italia, 4 – în Spania, 2 – în Namibia, 2 – în Indonezia, 3 – în Franța şi câte unul în Tunisia, Irlanda, Marea Britanie și Luxemburg.
Vagoanele de metrou din Londra sunt în continuare arhipline dimineața. „Suntem ca niște nenorocite de sardine!”

Director NHS despre coronavirus: „Un tsunami de pacienți ajunge în spitalele din Londra”