in

Nordul Londrei: Băiat de doi ani, împușcat de un motociclist rămas neidentificat. Se oferă recompensă

Poliția Metropolitană a lansat o anchetă după ce un băiat de numai doi ani a fost împușcat în Harlesden, nordul Londrei, iar bunica acestuia a anunțat o recompensă pentru cine va ajuta la prinderea făptașului.

Copilul a supraviețuit împușcăturii, scrie The Mirror.

Acesta a fost împușcat, alături de mama sa și de alți doi adolescenți, pe o stradă din zona menționată, de către un motociclist.

Medicii care l-au operat pe băiat spun că dacă glonțul i-ar fi putut fi fatal, deoarece a trecut cu doar 1 mm pe lângă o arteră.

Celelalte victime au fost duse la spital cu răni prin împușcare în urma atacului ce a avut loc pe 3 iunie, la ora 21.45.

Bunica băiatului, Lillian Serunkuma, a îndemnat astăzi, 20 octombrie, pe oricine are informații despre atac să meargă la poliție.


De asemenea, Poliția Metropolitană a dat publicității imaginile de pe camerele de supraveghere în care apare un motociclist despre care se crede că a fost implicat în incident.

Londra: Polițist împușcat mortal chiar în secția de poliție. Suspectul a vrut să se sinucidă

Detectivii au anunțat, de asemenea, o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru informații care duc la prinderea celor responsabili.

Detectivii care investighează incidentul consideră că un bărbat a tras asupra unuia dintre adolescenți și apoi a tras într-o mașină în care se aflau băiatul, pe mama sa și celălalt adolescent.

Mama a fost lovită de mai multe ori. Alți doi copii erau în mașină, dar nu au fost răniți. Cel care a tras a fugit cu un moped.

Inspectorul șef detectiv Pete Wallis, care conduce ancheta, a declarat: „A fost un atac îngrozitor care l-a lăsat pe un băiețel să se zbată între viață și moarte și care doar din pură întâmplare nu s-a încheiat cu o fatalitate.”

„Am lucrat 24 de ore pe zi pentru a încerca să găsim pe cei responsabili, dar avem nevoie de ajutorul publicului. Oferim o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru informațiile care conduc la condamnarea celor responsabili pentru acest atac”, a mai spus ofițerul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Toată Anglia va fi în lockdown până la iarnă”. Cine face această predicție cumplită

Bărbat de 47 de ani moare de COVID lung, la două luni de la externarea sa din spital