Menu
in

Nottingham: Român arestat pentru trafic de persoane. Ar putea fi extrădat

Un român în vârstă de 53 de ani a fost reținut în Bestwood, Nottingham, în legătură cu infracțiuni de trafic de persoane și de conducere sub influența alcoolului.

El a fost adus pe reținut pe baza unui mandat european de arestare, vineri, la o adresă din Carnwood Road vineri, 20 noiembrie.

Sergentul de poliție Tim Cuthbert, de la poliția din Nottinghamshire, a declarat: „Bărbatul a fost reținut în urma unor cercetări aprofundate și a unor anchete amănunțite efectuate de echipa care se ocupă de infractori străini a poliției din Nottinghamshire”. Acesta a mai spus că este ultima dintr-o serie de arestări făcute de polițiști în baza unui mandat european de arestare.

Anchetă la o spălătorie auto din Keynsham. Român suspect de trafic de persoane

„Oamenii pe care îi căutăm folosesc adesea pseudonime, utilizează identități false și sunt indivizi foarte dificil de localizat, deci faptul că am avut atât de mult succes în localizarea acestor persoane căutate este un adevărat credit pentru munca grea și tenacitatea echipei care se ocupă de infractori naționali străini”, a mai spus polițistul.

Bărbatul a apărut sâmbătă, 21 noiembrie, pentru o audiere inițială de extrădare la Curtea Magistraților din Westminster.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version