in

Nottinghamshire. Robini „Huzi” mioritici amenință oameni în Pădurea Sherwood

Mai mulți localnici din Edwinstowe, Mansfield, Nottinghamshire, au reclamat faptul că în celebra pădure Sherwood, acolo unde sălășluia legendarul Robin Hood și banda sa de haiduci, și-au găsit adăpost niște români care atacă trecătorii precum o făceau pe vremuri bandiții din codru.

Potrivit cotidianului local Mansfield și Ashfield Chad, un grup de est-europeni disperați a înființat o tabără în faimoasa pădure a lui Robin Hood. Cei stabiliți acolo taie ilegal copaci, amenință trecătorii cu cuțitele, ba chiar au dat iama în fauna locală.

Din fotografiile publicate de acest ziar, se observă o tabără utilizată recent, copaci tăiați și gunoaie lăsate la întâmplare.
 

Un englez de 66 de ani, Alan Daniels, a declarat pentru Mansfield și Ashfield Chad că a găsit tabăra și că cei care stăteau acolo, în jur de 20 la număr, l-au amenințat cu cuțitele. Daniels a mai declarat că nomazii vânează fazani și căprioare în pădure și că amenință pe oricine trece pe acolo.

Englezul a mai declarat că el crede că sunt români. Un prieten de-al său a spus că lui i s-au părut a fi țigani, după felul în care erau îmbrăcați: „Erau femei și copii acolo și aveau un cerb captiv. Vin de peste tot, iar după ce sunt văzuți, pleacă mai departe”, a declarat localnicul.

Articolul mai arată faptul că grupul a primit pe Facebook porecla „Robin Hoodski”.

 

O localnică a spus că se teme ca legendara pădure Sherwood să nu devină o tabără de refugiați, așa cum este Calais: „Vom sfârși ca Franța, cu toate aceste lagăre precum cel înființat în Nottingham”.

ActiveWatch: Schimbarea denumirii din ”romi” în ”ţigani” ar produce efecte numai pe teritoriul României

Tabără ilegală într-o pădure din Enfiled. Localnicii: dispar rațele, lebedele și peștii

 

Turiști agresați și prădați de romi, în ziua de Paște, la Paris

14 caravane ale nomazilor au ocupat parcarea unui spital. Romii spun că sunt în vacanță

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Daily Express: Țigările românești de contrabandă invadează Marea Britanie

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume în 2015