in

Noua „distracție” a londonezilor: Atacurile cu macete. Un bărbat a fost hăcuit în nordul Londrei

Mai multe atacuri cu macete au avut loc în ultimele săptămâni în Londra. Ultimul dintre acestea s-a petrecut duminică, 4 august, în stația Enfield Town, din nordul Londrei.

Un bărbat a fost tăiat la cap și pe brațe într-un atac care i-a îngrozit de pe cei care la ora aceea așteptau în stație.

Bărbatul a fost dus la un spital din Londra, pentru tratament, iar poliția a anunțat că rănile nu îi pun în pericol viața.

Doi bărbați, ambii de 20 de ani, au fost arestați în legătură cu incidentul și au rămas în custodia poliției.

Martorii acestui incident sunt rugați să contacteze Poliția Transporturi la 0800 40 50 40, citând numărul de referință 76 din 04/08/19.

Atacurile cu arme albe în Londra au atins un nivel fără precedent, scrie The Sun. Cel puțin 84 de persoane au murit, în acest an, în capitală, în urma înjunghierilor.


Aceeași publicație scrie că nordul Londrei este cea mai periculoasă zonă a capitalei, cu șapte înjunghieri mortale care au avut loc în primele trei luni ale anului.

În Edmonton, cinci persoane au fost înjunghiate în doar două zile – una dintre victime rămânând paralizată după ce i-a fost secționată măduva spinării.

Săptămâna trecută a avut loc un alt atac cu macete, în sudul Londrei. Un bărbat a fost tăiat la picior în afara unui magazin Sainsbury, din Canada Water. Suspectul a fugit de la fața locului pe un scuter.

La sfârșitul lunii mai, un grup cu macete a atacat o bijuterie londoneză. Jaful a avut loc la Hour House, pe strada Duke, un magazin cunoscut pentru ceasurile sale de lux.

Tânăr de 18 ani, omorât în stradă de un adolescent de 17 ani. Zeci de mii de înjunghieri în Anglia și Țara Galilor – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tânăr de 18 ani, omorât în stradă de un adolescent de 17 ani. Zeci de mii de înjunghieri în Anglia și Țara Galilor – VIDEO

Fată plină de sânge, ignorată de doi polițiști din Galați, care nu s-au deranjat să coboare din mașină