in

Nouă ipoteză în cazul morții românului Tudor Simionov. Ucis de mafia albaneză care cere taxă de protecție în centrul Londrei

Daily Mail are o nouă teorie cu privire la moartea bodigardului român Tudor Simionov, în noaptea de Revelion.

Potrivit publicației, care citează o sursă anonimă, românul ar fi fost ucis de un grup de recuperatori albanezi venit să încaseze taxă de protecție de la cei care furnizaseră prostituate și droguri pentru petrecerea de Revelion organizată de controversatul Eddie Davenport.

Tudor Simionov, în vârstă de 33 de ani, a fost numit erou după ce s-a luptat cu nouă răufăcători, în afara casei de 12,5 milioane de lire sterline din Mayfair, centrul Londrei, la primele ore ale zilei de 1 ianuari, înainte de a fi înjunghiat în piept.O sursă a declarat pentru Daily Mail că atacatorii erau gangsteri care erau acolo cu intenția de a scoate bani de la proxeneți, prostituate și dealerii de droguri de la petrecere.

Se presupune că bărbații, considerați a fi albanezi, se luptă cu alte bande rivale pentru a controla comerțul subteran din Londra.

Sursa a spus ca „Lordul” Davenport, a fost in spatele petrecerii și că „s-a întins mai mult decât îi era plapuma”.

Sursa a mai declarat: „Atacul nu a fost aleatoriu, așa cum se părea, iar atacatorii nu erau doar petrecăreți de Anul Nou – erau oameni care veniseră după taxe”.

„Ei se certau pentru teritoriu și iarbă [distribuția de canabis]”.

„Eddie a fost prins într-un război al ierbii – petrecerile lui sunt extrem de tulburi și atrage niște oameni foarte dubioși. Peștii care furnizează femeile fac 3.000 de lire sterline pe noapte de la prostituate – își protejează zilnic bunurile. Au existat, de asemenea, droguri, care, evident, sunt extrem de profitabile. Eddie joacă un joc periculos – când a ieșit din închisoare, ar fi trebuit să se retragă de la partidele de sex”, a mai declarat sursa.

Acesta a mai spus că trupul unei păsări decapitate a fost lăsat o dată pe ușa casei Davenport, ca avertisment.

Un angajat la eveniment a dezvăluit că în apartamentul respectiv se organizează regulat petreceri care implică sex și droguri, unde oaspeții plătesc până la 500 de lire sterline pentru a închiria un dormitor.

Avocatul lui Davenport a insistat că nu acesta a organizat petrecerea și nu a luat bani de la oaspeți, dar nu a confirmat dacă a participat.

Fiul predicatorului radical Abu Hamza, Imran Mostafa Kamel, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzat de posesia unei arme de foc în urma unei anchete asupra evenimentelor de la petrecere însă nu a fost acuzat de uciderea lui Simionov.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lider conservator despre românii care muncesc în Anglia: „Vin aici pentru că sunt salarii de trei ori mai mari ca în România”

Surse: Românii atacați în Belfast erau scandalagii. „Oamenii și-au făcut singuri dreptate din cauză că autoritățile nu au luat măsuri”