in ,

Numărul deceselor din Marea Britanie scade din nou. 473 de morți în spitalele din Regatul Unit. Marea Britanie este a doua țară din Europa cu cel mai mare număr de morți

Marea Britanie a anunțat astăzi, 30 aprilie, încă 473 de decese din cauza coronavirusului în spitale, ceea ce dus cifra totală la 26.570, a doua cea mai mare din Europa, după Italia.

NHS England a declarat 391 de victime, în timp ce Scoția a înregistrat 60, iar Țara Galilor a înregistrat 22. Irlanda de Nord nu a anunțat niciun deces până la această oră.

Ministerul Sănătății a anunțat că numărul oficial, care este de așteptat să fie mai mare și să includă decesele care au avut loc în afara spitalelor, va fi publicat mai târziu, în această după-amiază.

Începând de ieri, guvernul a decis să includă în statistică și decesele cauzate de COVID-19 din casele de îngrijire.

Inevitabilul s-a produs. Marea Britanie, pe locul al doilea în Europa în ceea ce privește decesele legate de COVID-19

Ieri a fost adăugat un număr suplimentar de 3.811 de morți la cifra totală. Acest lucru înseamnă că în nouă zile din luna aprilie, numărul celor decedați a depășit 1.000.

NHS England a arătat astăzi că numărul total de decese din spitalele din Anglia a trecut de un alt punct de referință și a ajuns la 20.137.


Însă cifrele Ministerului Sănătății arată că numărul real de decese din Anglia este de 23.550, ceea ce înseamnă că cel puțin 3.413 decese au avut loc în afara spitalelor.

O tânără de 15 ani care se pare că avea și alte probleme de sănătate se număra printre noile 391 de victime din Anglia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Inevitabilul s-a produs. Marea Britanie, pe locul al doilea în Europa în ceea ce privește decesele legate de COVID-19

Guvernul de la Londra cheamă britanicii să muncească în agricultură