in

Numărul deceselor zilnice din Marea Britanie continuă să scadă. Încă 428 de morți în ultimele 24 de ore

Marea Britanie a anunțat încă 428 de decese cauzate de coronavirus, ceea ce înseamnă că numărul total al victimelor se ridică oficial la 33.614.

Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 a ajuns la 233.151, după ce Ministerul Sănătății a anunțat alte 3.446 de îmbolnăviri în ultima zi.

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că Marea Britanie este una dintre primele 10 țări care raportează în mod constant un număr mai ridicat de cazuri în decurs de 24 de ore.

Însă rata de infectare a virusului în Londra este mai mică decât în nord-estul Angliei, potrivit cercetărilor publicate astăzi. Rata de infectare la Londra este de 0,4, iar în nordul și sud-vestul Angliei ajunge la 0,8, potrivit Daily Mail.

Peste 2.000 de oameni au murit în total în Scoția, după ce au fost testați pozitiv pentru coronavirus, a declarat premierul Nicola Sturgeon, în cadrul ședinței sale zilnice, cu încă 34 de decese anunțate în ultimele 24 de ore.

Test pentru anticorpi cu o acuratețe de 100%, aprobat pentru utilizare în Marea Britanie: „Oamenii vor putea merge la muncă mai încrezători”

Țara Galilor a anunțat încă 10 decese, cu 1.164 de victime în total, iar Irlanda de Nord alte cinci, dintr-un total de 454.

Restul de 379 de decese au avut loc în Anglia, 207 dintre ele având loc în spitale.

Decesele au scăzut, deși lent, în ultimele săptămâni, maximul înregistrat la mijlocul lunii aprilie.

Însă cifrele ONS sugerează că numărul real al victimelor din Marea Britanie este de peste 44.000, cu aproape 40% mai mare decât arată statisticile Ministerului Sănătății.

Ministerul spaniol al sănătății, studiu alarmant: 2.3 milioane de persoane ar putea fi infectate cu noul coronavirus

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un băiat de 14 ani a murit la Londra din cauza unei boli inflamatorii similare cu Kawasaki. Era infectat cu coronavirus. Alarmă în Marea Britanie

Consumul de alcool

Consumul de alcool a crescut puternic în timpul izolării: «Plictiseala și anxietatea îi duc pe mulți britanici către dependență»