in

O adolescentă de 15 ani spune că patru bărbați au vrut să o răpească: „Erau români sau turci mari și bronzați”

O adolescentă de 15 ani spune că patru bărbați au vrut să o răpească: „Erau români sau turci mari și bronzați”

O adolescentă din Worcester, Anglia, spune că abia a putut să scape de un grup de patru bărbați care au vrut să o tragă în mașina lor.

Ellesse Robinson, în vârstă de 15 ani, a declarat pentru Worcester News că mergea prin oraș, duminică, 20 septembrie, în jurul orei 19:00, când un grup de patru bărbați cu o mașină s-au oprit lângă ea.


„Am mers duminică să-i cumpăr iubitului meu niște dulciuri pentru că era ziua lui, motiv pentru care eram singură altfel aș fi fost cu el. Când am ieșit din magazin și așteptam la semafor, un Peugeot gri s-a îndreptat foarte încet spre mine. Nu erau multe alte mașini în jur și, pe măsură ce înainta, am început să mă gândesc că au nevoie de ajutor, dar i-am văzut pe toți râzând”, a spus fata.

Londra: Violată noaptea într-o pădure din Catford. Român de 21 de ani, condamnat pentru „un atac brutal și sinistru”

„Doi bărbați din spate mi-au spus să „vin” cu ei. M-am dat înapoi, apoi cel din partea pasagerului din față a deschis ușa mașinii și am crezut că avea să mă apuce”, a continuat Ellesse.

„Am fost atât de speriată, toți aveau în jur de 30 de ani și erau foarte mari. Aveau accent turcesc sau românesc, erau toți bronzați. După ce a deschis ușa, am strigat în mod repetat„ Nu, nu, nu!”. Apoi am reușit să intru înapoi în magazin”, a povestit adolescenta coșmarul prin care a trecut.

A alergat la proprietara magazinului și i-a spus că patru bărbați au vrut să îi facă rău.

Acesta a dus-o acasă, de unde a sunat la poliție.

Șeful poliției din West Mercia, Ed Slough, a declarat. „Știm despre incidentul din Astwood Road petrecut chiar înainte de ora 19:00, în care un adolescent a raportat că un vehicul acționează suspect. Ne dăm seama că acest incident trebuie să fi fost înspăimântător pentru ea și investigăm cazul”.Măsuri COVID-19: Toate pub-urile și restaurantele din Anglia, închiderea la ora 22.00

Asociere fatală. Infectarea cu gripă dublează riscul de a muri al unei persoane bolnave de COVID-19

Asociere fatală. Infectarea cu gripă dublează riscul de a muri al unei persoane bolnave de COVID-19