in

O femeie din Londra trăiește un COȘMAR. Proprietara i-a restricționat accesul în spațiile comune: „Plătești pentru o CAMERĂ”

O femeie din Londra trăiește un COȘMAR. Proprietara i-a restricționat accesul în spațiile comune: „Plătești pentru o CAMERĂ”

Proprietarul i-a transmis chiriașei ei o listă de reguli, pe o pagină întreagă, în care o restricționa să lucreze doar în camera ei și îi permitea accesul la spațiile comune de locuit numai seara, după ora 17:30.

Femeia susține că a trebuit să părăsească casa și să se mute la un hotel după ce proprietara ei și un prieten de-ai acesteia au supus-o la abuzuri în bucătărie.

Mel, profesoară de engleză care a închiriat o cameră în Worcester Park, sudul Londrei, susține că „trăia în iad”, după ce proprietara Sheena Shepherd i-ar fi restricționat accesul la bucătărie și, după ce relația lor s-a rupt.

Mel a spus pentru MyLondon că proprietara ei, care o taxa cu 595 de lire sterline, a fost „în regulă în primele două zile” după ce s-a mutat, în decembrie anul trecut, dar apoi „au început să plouă restricții” asupra ei.

Sheena i-a dat lui Mel un set tipărit de reguli care o împiedică să acceseze bucătărie în afara perioadelor 9:00 – 11:00 și 12:00 – 14:00 și să stea în spațiile comune.

De asemenea, a limitat-o ​​să „coboare scările la doar o dată pe zi” pentru a nu o deranja în timp ce lucra în sufragerie.

Mel susține, de asemenea, că i s-a interzis să primească livrări la domiciliu, deoarece soneria era „prea sâcâitoare”. Ea a spus că dulapurile din proprietate erau pline cu „lucrurile personale” ale proprietarei sale, fără a-i lăsa de ales decât să-și depoziteze propriile bunuri în mansardă sau în șopron.

Scandal în nordul Londrei: Vecinii împiedică forțele de ordine să evacueze o familie din Walthamstow

Mel susține că Sheena i-a spus prin WhatsApp: „Plătești pentru o CAMERĂ. Dacă vrei acces complet la jumătate de casă, plătești și jumătate din facturi. Când poți plăti 1.000 de lire sterline, poți avea aceleași drepturi cu mine! Să ai puțin respect și să nu fii așa de îndreptățit.”

Sheena a spus că regulile tipărite erau „parte din acordul de licență al locatarului și că personalitățile lor „nu se potriveau”, adăugând: „Am fost de acord să mă mut în camera de zi, ca să poată avea acces, dar a urcat și coborât scările de mai multe ori și și-a mutat lucrurile, așa că mi-am dat seama că nu va funcționa.”

Pe 16 decembrie, la 12 zile după ce s-a mutat, Mel a spus că proprietara ei i-a dat un preaviz de o lună pentru a părăsi proprietatea. Dar, pe 5 ianuarie, Mel susține că Sheena i-a cerut să rămână și și-a cerut scuze. Mel a acceptat să rămână, cu condiția să aibă o „perioadă de probă” până la sfârșitul lunii. Sheena a susținut că perioada de probă a fost „condiționată de a ne rezolva diferențele”.

Însă Sheena sa răzgândit, spunându-i lui Mel pe 12 ianuarie: „Te voi anunța în scris mâine să pleci pe 31 [ianuarie]. Nu-mi pasă [de] contract, vreau doar să pleci.”

Pe 13 ianuarie, Mel a primit din nou o notificare de plecare – de data aceasta până pe 12 februarie. Până atunci, a spus că Sheena a blocat-o pe WhatsApp și a refuzat să vorbească cu ea în casă, comunicând doar prin notițe transmise pe sub ușă și scrisorile de la avocatul ei.

Pe 24 ianuarie, Mel a primit o notificare de a părăsi proprietatea la sfârșitul termenului determinat (28 februarie) de la avocatul Sheenei.

Patru zile mai târziu, în noaptea de 28 ianuarie, Sheena a invitat oaspeți la ea acasă. Când Mel a cerut grupului să înceteze să cânte, unul dintre invitați a confruntat-o.

Mel a filmat întâlnirea, amenințând că va chema poliția.

Videoclipul îl arată pe prietenul proprietarei răspunzând: „Pentru ce? Țărancă nenorocită. Ce ticăloasă ești”, înainte de a încerca să îi smulgă camera.


///O femeie din Londra trăiește un COȘMAR. Proprietara i-a restricționat accesul în spațiile comune: „Plătești pentru o CAMERĂ”///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Ucraineancă din Londra, mărturie tulburătoare: „Verific în fiecare dimineață dacă familia mea este încă în viață”

Ucraineancă din Londra, mărturie tulburătoare: „Verific în fiecare dimineață dacă familia mea este încă în viață”

Roman Abramovici a cumpărat altă echipă de fotbal, în Turcia

Negocieri ruso-ucrainene la Gomel, Belarus. Oligarhul Roman Abramovici ar fi prezent