in

O fetiță din Marea Britanie a venit pe lume în timp ce mama ei era în comă, infectată cu COVID-19

Miracol în Marea Britanie. Aflată în comă din cauza infectării cu COVID, o femeie de 27 de ani a născut o fetiță. A doua zi, tânăra mămică și-a revenit, informează BBC.

În luna ianuarie, după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus, Marriam Ahmad, care era însărcinată în 29 de săptămâni, a fost internată în spitalul Grange din Cwmbran, Țara Galilor.

Din nefericire, starea de sănătate a lui acesteia s-a agravat rapid, iar în scurt timp, femeia, care are astm, a fost într-o situație „extrem de grea”.

Din acest motiv, medicul care avea grijă de ea a început să se gândească la o operație de cezariană. Inițial, acesta a spus că Marriam va fi conștientă pe tot parcursul intervenției. De asemenea, doctorul a precizat că este posibil ca bebelușul să nu supraviețuiască.

În cele din urmă, echipa medicală a decis că femeia trebuie pusă în comă indusă. Doctorul a ținut-o de mână și i-a spus că „s-ar putea să nu se mai trezească”.

Marriam și-a chemat părinții, iar medicul l-a sunat pe soțul ei, care era acasă în Newport, împreună cu fiul lor Yusuf, în vârstă de un an.


„Nici nu am vorbit cu soțul sau cu fiul meu. Niciodată nu mi-am părăsit fiul, nici măcar o noapte”, a spus ea. 

Fetița lui Marriam a venit pe lume la data de 18 ianuarie și cântărea doar 1,17 kilograme.

În mod miraculos, în ciuda avertismentului medicului, a doua zi, la prânz, Marriam a ieșit din comă. „Habar n-aveam ce s-a întâmplat”, a spus ea.

Anglia. Mai multe persoane vaccinate s-au infectat cu tulpina sud-africană. O nouă variantă de COVID amenință Marea Britanie

În următoarea săptămână, femeia nu a putut să-și vadă copilul. Asistentele i-au făcut fotografii și videoclipuri micuței, apoi i le-au arătat lui Marriam.

Toți angajații spitalului au fost alături de tânăra mămică. „Chiar și femeia de serviciu și-a amintit de mine”, a spus ea.

Marriam și soțul ei au decis ca micuța să poarte numele Khadija „care în credința islamică este o femeie foarte puternică, independentă”, a spus Marriam.

După opt săptămâni în spital, Khadija este acum acasă. La trei luni și jumătate, ea este fericită, sănătoasă și se hrănește bine. Acum, micuța cântărește aproape 4 kilograme.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român de etnie romă, ales consilier la Newcastle: „Argumentul meu principal a fost competența”

ATENȚIE, români din Diaspora! Evitați să aveți surse de venit în România, ANAF-ul v-a pus gând rău