in

O nouă arestare în cazul uciderii româncei din Ilford

Polițiștii au făcut o nouă arestare, în noaptea de 7 noiembrie, în cazul româncei Mariana Popa, ucisă pe 29 octombrie, în Ilford, conform BBC. Potrivit Ilford Records, ar fi vorbadespre un tânăr de 20 de ani, care a rămas toată noaptea în custodia poliției din estul Londrei.

Trupul neînsuflețit al Marianei Popa se află la Morga din East Ham, unde a fost făcută și necropsia. În urma investigațiilor s-a descoperit că românca a murit în urma șocului, a hemoragiei și a rănilor provocate prin înjunghiere.

Polițiștii nu au precizat dacă cel arestat este bărbatul care apare pe imaginiled e pe camerele CCTV furnizate presei, în urmă cu câteva zile.

Poliția a dat publicității trei imagini CCTV luate înainte și după atac. În ele se află un bărbat despre care ofițeri cred ca ar putea “deține informații cruciale despre uciderea Marianei Popa”. Detectivul Inspector-șef Sheila Stewart a declarat pentru The Voice: „Este vital să îl urmărim pe acest bărbat, care a fost în zonă exact la momentul în care Mariana a fost atacată și ucisă.

“Cine are informații despre acest om sau despre orice alt aspect al anchetei poate intra în contact cu noi cât mai curând posibil. Toate apelurile vor fi tratate cu cea mai mare atenție.”

Ofițerii îl descriu pe bărbat astfel: „pielea întunecată , poartă barbă, poartă un tricou larg și subțire și are un ghiozdan la piept.”

„Se poate să fi purtat o pălărie sau o șapcă la momentul săvârșirii infracțiunii”, se mai arată în descrierea poliției.

Primele imagini în cazul crimei din Ilford. Poliția caută un bărbat care ar putea avea legătură cu uciderea Marianei Popa

Familia româncei ucisă în Ilford: Mariana era însărcinată și lucrase înainte în Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Europa League: Pandurii Târgu Jiu, învinsă de Fiorentina, scor 2-1

Astăzi, de Sfinţii Mihail şi Gavriil, este interzis să munceşti. Vezi ce păţeşti dacă nu respecţi interdicţia