Menu
in

VIDEO – O profesoară britanică lovește cu cruzime un cal. Imaginile au provocat indignare

Un videoclip în care o britanică lovește cu cruzime un cal a stârnit indignare pe rețelele de socializare, oamenii raportând incidentul autorităților.

Jurnaliștii de la The Sun au descoperit că este vorba despre o profesoară în vârstă de 37 de ani, mamă a doi copii și lider al unui club de călărie.

Femeia este cercetată acum de Societatea Regală pentru Prevenția Cruzimii asupra Animalelor (RSPCA), după apariția imaginilor în care aceasta lovește cu pumnii și picioarele un căluț foarte speriat.

Potrivit The Sun, este vorba despre Sarah Molds, mamă a doi copii și profesoară la o școală primară, lider al echipei locale de călărie pe ponei.

În videoclipul apărut pe Internet, se vede cum femeia lovește calul alb după ce animalul o luase la goană, speriat, pe șosea. Comportamentul său agresiv a fost aspru criticat pe rețelele de socializare, mai ales într-un grup de Facebook care se opune activităților de vânătoare și militează pentru drepturile animalelor.

IMAGINI TERIFIANTE! Un vânător englez își hrănea câinii cu pui de vulpe vii

„Bietul cal a fost lovit cu pumnii și picioarele. În fiecare zi apar dovezi șocante ale cruzimii și violenței pe care vânătorii le provoacă animalelor nevinovate”, a comentat un utilizator al platformei de socializare.

RSPCA a declarat într-un comunicat că „această filmare este cu adevărat neplăcută”.

„Vom analiza întotdeauna plângerile care ni se adresează cu privire la bunăstarea animalelor. Îndemnăm pe oricine are informații despre acest incident să ne contacteze”, au anunțat autoritățile.

Biroul de Vânătoare a condamnat acțiunile femeii, precizând că aceasta nu este membră a asociațiilor de vânătoare. Un purtător de cuvânt a declarat: „Biroul de Vânătoare are în vedere cel mai înalt nivel de bunăstare a animalelor în orice moment – ​​atât pe terenul de vânătoare, cât și în afara acestuia – și condamnă acțiunile întreprinse de acest individ, care nu este membru al asociațiilor de vânătoare”.


VIDEO – O profesoară britanică lovește cu cruzime un cal. Imaginile au provocat indignare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version