in ,

O rază de speranță în Marea Britanie. Numărul deceselor zilnice a scăzut cu aproximativ 300. 596 de morți raportate în ultimele 24 de ore

Marea Britanie a raportat un număr de 596 de morți în ultimele 24 de ore din cauza COVID-19, cu aproape o treime mai puțini decât ziua precedentă.

Este cea mai mică creștere zilnică a numărului deceselor din ultimele două săptămâni ce aduce o rază de speranță în bătălia țării cu coronavirusul.

Ultimele cifre au dus totalul deceselor din Marea Britanie la 16.060 și arată, în opinia specialiștilor că măsurile restrictive luate de guvern funcționează.

Însă, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus a crescut cu 5.850, ajungând la 120.067, al treilea cel mai mare salt al testelor pozitive de până în prezent.

Rata infectării în Marea Britanie sperie Europa. Cel mai mare număr de noi cazuri și decese de pe continent

Numărul persoanelor testate zilnic a crescut, de asemenea, la 15.944.

Pe națiuni, Anglia a anunțat că încă 482 de decese, dintre care cea mai tânără victimă avea 34 de ani și suferea de alte probleme de sănătate.


Autoritatea pentru Sănătate Publică din Țara Galilor a anunțat încă 41 de decese ale persoanelor testate pozitiv pentru Covid-19.

Sunt în total 7.270 de cazuri confirmate în Țara Galilor, în creștere cu 334.

903 de persoane testate pozitiv pentru coronavirus au murit până acum în Scoția, o creștere cu 10 decese de sâmbătă, potrivit guvernului scoțian.

Agenția de Sănătate Publică a anunțat că o persoană din Irlanda de Nord infectată cu coronavirus a murit într-un spital, în ultimele 24 de ore. Numărul total de decese confirmate în Irlanda de Nord a ajuns astfel la 194.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Numărul deceselor din Marea Britanie a depășit 15.500. Aproape 900 de morți raportați în ultimele 24 de ore

Revoltă în guvernul britanic din cauza culegătorilor de legume și fructe din România: „Nu au fost testați pentru Covid-19”