in

O româncă va face închisoare pentru furturi pe teritoriul UKBacana Adam de 43 de ani a fost prinsă în mai anul curent după ce a furat un inel cu diamant în valoare de £28.000 de la un bijutier (The Necessary Angel – foto) din Keswick.

Avocatul primit din oficiu spune că nu se poate înţelege cu femeia, care vorbeşte foarte puţin limba engleză, astfel că a primit instrucţiuni foarte sumare. “Nu pot duce o conversaţie mai delicată cu clienta mea, aşa că sunt limitat de faptul că trebuie să folosesc un translator de fiecare dată” a spus el.

Judecătorul a amânat judecarea cazului cu 9 zile, chiar dacă nu a putut fi nu a putut fi convins de avocatul apărării că inculpata nu se descurcă să vorbească engleza. El spune că atunci când a furat inelul a reuşit să ceară cel mai scump inel din magazin şi nu a părut că are astfel de probleme.

Femeia avea deja o condamnare, cu suspendare de dată această, pentru infracţiuni asemănătoare. Ea fusese arestată când un alt bijutier a făcut o reclamaţie cu privire la atitudinea sa suspecta şi asupra sa au fost găsite mai multe bunuri furate.

Cazul va fi judecat din nou pe 11 octombrie, iar Bacana Adam a rămas în custodia poliţiei. Judecătorul spune că cel mai probabil ea va primi o pedeapsă de închisoare cu executare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vin “sârmele”

Sinaia şi Thame UK s-au înfrăţit (VIDEO)