in

O româncă acuză că a fost violată de patronul albanez. Era MINORĂ

Proprietarul unei spălătorii auto este acuzat că a violat o fată din România. Aceasta avea 17 ani atunci când spune că a fost forțată de patron să întrețină relații sexuale. Mai mult, acesta ar fi obligat-o să trăiască într-o rulotă.

 

Românca venise în Marea Britanie în luna martie a acestui an, pentru a lucra la spălătoria auto a unui albanez, Kujtin Rexha, de 43 de ani, din Braintree, Essex.

Ea a declarat în timpul procesului, că a fost obligată să doarmă în pat cu proprietarul spălătoriei auto, care a forțat-o să facă sex cu el într-o noapte.

Fata muncea câte 12 ore pe zi, alături de alți trei români, fiind plătiți între 10 și 30 de lire sterline pe zi, din care li se deducea 50 de lire sterline pentru chirie și 50 de lire sterline pentru benzină, în fiecare săptămână.

Rexha a negat trei dintre capetele de acuzare, unul pentru viol și alte două pentru agresiune sexuală, săvârșite între 1 martie și 16 mai.

Procurorul a arătat că inculpatul i-a arătat fetei, atunci când a ajuns la spălătorie, un pat dublu, și i-a spus că va dormi cu el.

Aceasta a refuzat, însă i s-a spus că așa trebuie, după care patronul i-a cerut să facă sex cu el. Fata a refuzat, însă Rexha a dezbrăcat-o și a violat-o.

 “Era o fată de 17 ani, într-o țară străină, nu a putut înțelege limba și era vulnerabilă”, a declarat procurorul.

Potrivit acestuia, patronul i-ar fi spus fetei că trebuie să muncească suficient de mult pentru a-i plăti cele 200 de lire sterline cât a costat drumul până în Marea Britanie. Mai mult, el ar fi amenințat că o va omorî în cazul în care ar fi încercat să fugă, interzicându-i totodată să ia legătura cu familia ei.

Cu o lună înainte să fie arestat, albanezul a fugit în Mansfield în Nottinghamshire, însă a fost găsit de poliție și adus înapoi.

Rexha, cunoscut sub numele de Leo, are soție și copii în Braintree, dar a spus că prefera să rămână în rulotă pentru a-și supraveghea afacerea.

Pe 16 mai, victima a sunat la poliție, iar albanezul a fost arestat. El a susținut că i-a propus să facă sex atunci când fata a ajuns în Braintree, însă actul sexual a fost consimțit, deși românca l-a refuzat, inițial.


Oamenii nu sunt produse de vânzare!

A violat o fată de 12 ani chiar de ziua ei. Pedofilul Moisică a fost condamnat

Un violator condamnat în România a recidivat în UK. A atacat o fată de 16 ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Chiriile EXPLODEAZĂ în Londra. Vezi cât vei plăti pentru o casă în următorii 4 ani

Un an de naivitate