in

O tânără are nevoie de bani pentru a-și putea repatria tatăl mort în Anglia


O tânără din Broşteni a făcut un apel emoționant pe Facebook pentru a-și putea repatria tatăl care a murit în Anglia, în ziua de 14 aprilie, scrie Monitorul de Suceava.

Dinu Cătănoaia, în vârstă de 48 de ani,  a fost găsit mort în imobilul în care locuia, iar autoritățile britanice nu au comunicat la acest moment care au fost cauzele decesului.

Până când vor putea să ridice corpul neînsuflețit pentru a-l aduce acasă, la Broșteni, pentru a-l înmormânta creștinește, familia trebuie să facă rost de aproximativ 4.000 de lire sterline.

„Bună ziua, mă numesc Cătănoaia Iuliana. Tatăl meu a decedat în Anglia, iar familia mea nu are posibilitatea să îl repatrieze. Vă rugăm să ne ajutaţi să putem să îl aducem acasă să îl înmormântăm creştineşte. Avem nevoie de o sumă destul de mare. Am rămas doar eu cu mama şi nu avem de unde să facem rost de această sumă. Apelez la bunăvoinţa voastră. Chiar şi cea mai mică sumă donată ne ajută să îl aducem cât mai repede acasă. Vă mulţumesc frumos!! Cont CECEROBU-(cod swift) IBAN:RO57CECEC001946309363711 cine doreşte poate depune pe acest cod! NUME: CATANOAIA ELENA”, este mesajul postat de unica fiică a bărbatului decedat.
Senatorul Liviu Tit Brăiloiu, propunerea PSD pentru ministerul Diasporei. Ce avere are politicianul social democrat

O fată de 12 ani s-a sinucis din cauză că era hărțuită la școală