Menu
in

O tânără de 19 ani cu Covid a fost violată de șoferul ambulanței care o ducea la spital

Șoferul a dus ambulanța într-un loc pustiu unde nu erau persoane și a violat-o pe tânără.

Atacatorul, care a fost identificat drept Noufal, fusese acuzat de tentativă de crimă în 2019.

Un șofer de ambulanță din India a fost acuzat că a violat o tânără de 19 ani în timp ce o ducea la spital pentru că era o pacientă cu covid-19, potrivit Indian Express.

După cum au raportat autoritățile, șoferul ambulanței a luat-o mai întâi pe tânăra femeie și apoi pe o altă pacientă care suferea și ea de coronavirus. Când cea de-a doua femeie a coborât din vehicul când ajunsese la centrul ei medical, tânăra și șoferul au rămas singuri.

În acel moment, șoferul a dus ambulanța într-un loc pustiu prin care nu treceau persoane și a violat-o pe tânără. Când a lăsat-o în spital, i-a cerut iertare și i-a spus să nu spună nimănui.

Cu toate acestea, victima a anunțat personalul medical când a ajuns la spital. Medicii au raportat evenimentele autorităților. Femeia a înregistrat chiar și o parte din cele întâmplate.

Autoritățile au raportat că atacatorul, pe care l-au identificat drept Noufal, fusese acuzat de tentativă de crimă în 2019. Institutul GVK pentru cercetare și gestionarea situațiilor de urgență a trimis, de asemenea, o declarație prin care anunță concedierea sa.

Evenimentul a provocat multă indignare în țară. Mai multe platforme de activism feminist au cerut Poliției să scrie un raport cu măsurile luate.

Președintele Comisiei pentru femei din Kerala, M.C. Josephine, a explicat că persoanelor cu antecedente penale nu ar trebui să li se permită accesul la poziții legate de lupta împotriva coronavirusului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version