in

Şofer român condamnat pentru neglijenţă în conducereŞoferul de camion care a accidentat-o pe jurnalista Times Mary Bowers în timp ce această mergea cu bicicletă la muncă, a fost astăzi achitat de acuzaţia de conducere periculoasă (dangerous driving) şi amendat cu £2,700.

Petre Beiu (foto), cetăţean român în vârsta de 40 de ani, a recunoscut că nu a observat când basculanta sa a agăţat-o pe doamna Bowers, în vârsta de 28 de ani, şi a târât-o o bună bucată de drum.

Incidentul a avut loc în noiembrie anul trecut.

Acuzatul şi-a asumat vina pentru accidentul produs, recunoscând în timpul mărturiei că are remuşcări cu privire la accidentul care i-a produs doamnei Bowers leziuni destul de grave.

Probele au arătat că în timpul accidentului, domnul Beiu era angajat într-o convorbire telefonică folosind un kit hands-free, oferindu-i unui coleg indicaţii de direcţie.

Martorii au declarat că după ce doamna Bowers a fost agăţată de basculantă şi târâtă sub camion, Beiu nu a observat incidentul şi a trebuit să fie alertat de către trecători. Când a realizat ce se întâmpla, a sărit din camion, panicat.

Beiu a pledat vinovat pentru acuzaţia de neglijenţă în conducere. Juraţii au deliberat timp de o oră şi l-au achitat pentru conducere periculoasă, dar l-au găsit vinovat pentru neglijenţă în conducere şi l-au amendat cu £2700, interzicandu-i să mai conducă în următoarele 8 luni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Imigraţia, în folosul mediului de afaceri

Primul guvern fără UDMR