in

Panică în avionul delegației britanice la summitul de la Sibiu


Avionul în care se afla delegația britanică a avut probleme la un motor, scrie Evenimentul Zilei. Defecțiunea s-a produs din cauza unor păsări care au fost lovite în timpul zborului.

Cu toate acestea, aeroportul din Sibiu a transmis că incidentul a fost minor și nu au fost perturbări în programul de zbor, potrivit digi24.ro

„Precizăm faptul că incidentul de tip bird strike petrecut în cursul serii zilei de ieri, 08.05.2019, a fost unul minor, toți pasagerii aflați la bordul aeronavei fiind în siguranță. Situația se află în curs de remediere, acest incident minor neafectând programul de zbor al delegației”, a afirmat conducerea aeroportului.

Joi, 9 mai, are loc la Sibiu, Summitul informal al șefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană, la care participă şefii statelor și guvernelor UE și liderii PPE, precum și Donald Tusk, Jean-Claude Juncker, Antonio Tajani și Angela Merkel.
Contramanifestație la mitingul PSD de la Iași. Jandarmii îi scot pe antipesediști din piață. Primarul Iașiului: „PSD este un cățel în călduri”

Votează România la Eurovision 2019! «Românii din străinătate trebuie să ştie că avem nevoie de ei»