in

Panică în Londra: Oamenii o iau la fugă, după ce văd o persoană care se prăbușește tușind

Un video surprinde o situație din zona Canary  Wharf din Londra în care o persoană se prăbușește tușind, iar oamenii din jur o iau la fugă panicați.

Videoclipul, obținut de Daily Star, arată un bărbat care tușește puternic. Se pare că acesta și-a scos geaca ca să își acopere gura în timpul incidentului.

Un paznic de securitate pare că se apropie de bărbat – în timp ce unii spectatori aleargă pe lângă el.

Incidentul ar fi avut loc luni, 24 februarie, în jurul orei 18:20.

O sursă a declarat pentru Daily Star: „Stăteam la Caffe Nero și dintr-o dată un bărbat a început să tușească tare. Părea foarte bolnav și se poate auzi cu tușea din piept, iar oamenii care treceau pe lângă el literalmente fugeau”.

„Nu avem nicio dovadă legată de coronavirus. Nu a existat încă niciun caz confirmat de coronavirus în  Canary Wharf”, se arată într-un comunicat al grupului Canary Wharf.


Filmările vor spori probabil isteria din capitala britanică, mai ales că unele birouri din Canary Wharf se vor închide, în timp ce un angajat așteaptă rezultatele testelor pentru coronavirus.

Peste 300 de membri ai personalului companiei petroliere americane Chevron au fost trimiși acasă după ce un angajat a raportat simptome de gripă după ce s-a întors dintr-o țară unde există mai multe  cazuricoronavirus.

ALERTĂ! Zeci de școli din Marea Britanie se închid din cauza coronavirus

Comercianții, personalul unității de explorare și perfecționare au fost instruiți să lucreze de acasă până când rezultatele testelor au stabilit dacă angajatul are virusul. Biroul este situat la 1 Westferry Circus din Canary Wharf, Londra.

Ministrul Sănătății, Matt Hancock, a declarat că 7.132 de persoane din Marea Britanie au fost testate până în prezent.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primul caz de coronavirus în România

donatori de organe

Toți adulții din Anglia vor fi considerați donatori de organe