in

Panică printre pasagerii unui autobuz din Londra. A intrat într-un zid: 15 răniți

Panică printre pasagerii unui autobuz din Londra. A intrat în zid: 15 răniți

Un autobuz plin cu pasageri a intrat într-un zid, în Romford, accidentul soldându-se cu 15 răniți. Din fericire nimeni nu a fost rănit grav.

Serviciile de urgență au intervenit în estul Londrei, scrie The Mirror, după ce un autobuz s-a izbit de un zid, pe o stradă aglomerată. Ofițerii Poliției Metropolitane au fost chemați pe Main Road, Romford, în jurul orei 13:55, miercuri (18 mai) cu privire la un accident.

Polițiștii și Serviciul de Ambulanță din Londra au constatat că un autobuz a părăsit șosea și s-a izbit de un zid. Inițial s-a stabilit că au fost 10 până la 15 victime, însă rănile lor nu le-au pus viața în pericol.

Cinci dintre răniți au fost transportați de urgență la spital, cu ambulanța, în timp ce altul a ajuns singur până acolo. Mai mulți au fost tratați și externați la fața locului.

Informații DEOSEBIT de importante: Cum trebuie raportat un accident la locul de muncă

Poliția Metropolitană a anunțat în această dimineață: „Nu există răni grave în urma acestui incident”.

Un purtător de cuvânt al Poliției a declarat: „Poliția a fost chemată miercuri, 18 mai, la ora 13:55, pentru un autobuz care a intrat în coliziune cu un zid, pe Main Road, Romford.”

Un serviciu de ambulanță din Londra a declarat: „Am trimis trei echipaje de ambulanță, un paramedic într-o mașină de răspuns, un ofițer de răspuns la incident, un paramedic avansat și membri ai echipei noastre de răspuns în zone periculoase (HART), primul dintre medicii noștri a sosit în șase minute.”

„Am tratat 15 pacienți la fața locului. Am dus cinci dintre acești pacienți la spital, iar un alt pacient a ajuns singur la spital. Restul de nouă pacienți au fost verificați și externați la fața locului.”


Panică printre pasagerii unui autobuz din Londra, a intrat într-un zid: 15 răniți…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Rușii spun că pot trimite Marea Britanie „în Epoca de Piatră” în 10 minute

Rușii spun că pot trimite Marea Britanie „în Epoca de Piatră” în 10 minute

proxeneți români

14 proxeneți români periculoși arestați în Marea Britanie și România. Exploatau femei în centrul LONDREI