in

Parlamentar britanic, sub acoperire printre oamenii străzii din Londra. Ce a descoperit este îngrijorătorSunt peste 4000 de persoane care dorm pe stradă în Marea Britanie, iar 1.000 dintre acestea sunt în Londra, arată ultimele statistici oficiale.

În Westminster sunt undeva între 200 și 250 de oameni care înnoptează sub cerul liber, chiar dacă afară temperatura este periculos de scăzută.

„Oamenii rămân fără adăpost din mai multe motive: boală, tulburare de personalitate, singurătate, dependență, defăimare în familie, lipsă de rădăcini într-o țară nouă, bărbați de pe șosea (da, cei mai mulți oameni care dorm în stradă sunt bărbați), criza imediată, costul locuințelor, munca prost plătită și multe altele”, spune parlamentarul Adam Holloway.


Acesta a acceptat să stea sub acoperire printre oamenii fără adăpost din Londra, în cadrul emisiunii „Tonight”, de la ITV.

„Nu am reușit să aflu cât de ușor sau de greu îi este unui dependent de pe stradă să aibă acces la servicii medicale”, mai spune parlamentarul.

„Realitatea este că, pentru prea mulți oameni, dormitul în stradă nu este de fapt rădăcina problemei sau cea mai grea opțiune – și până când nu se vor rezolva problemele mai importante care stau la bază, nu vom ajunge nicăieri. Guvernul dorește să elimine persoanele fără adăpost în decurs de zece ani, dar nu cred că vom reuși vreodată să rezolvăm complet problema”, a mai declarat Holloway.

Tu cum trimiţi bani în ţară? Vrei să înveţi un mod simplu şi rapid?

Scandal. Poliția britanică, acuzată că strânge cerșetorii de pe stradă pentru a nu deranja nunta regală

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Incredibil! Un român a pierdut procesul în care cerea anularea propriului deces

Cod portocaliu de zăpadă și gheață în Marea Britanie. „Beast from the East 2.0” se pregătește să lovească